Facebook Pixel Βρήκε την… Αχίλλειo πτέρνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-23 01:15:00

Βρήκε την… Αχίλλειo πτέρνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε την… Αχίλλειo πτέρνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός Βόλου του Αχιλλέα Μπέου όχι μόνο «κοίταξε στα μάτια» τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά κατάφερε και να τους νικήσει μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο ιδιοκτήτης των Βολιωτών φαίνεται πως έχει βρει το… αδύνατο σημείο τους.

Βέβαια, η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό πριν από λίγες εβδομάδες με 0-1 δεν ήταν το μοναδικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού κόντρα στους… μεγάλους. Η αρχή είχε γίνει απέναντι στον ΠΑΟΚ στην αρχή του πρωταθλήματος, όταν είχε φύγει από την Τούμπα με το 1-1. Η εμφάνισή τους ήταν εξαιρετική και ίσως να άξιζαν και κάτι παραπάνω.

Το επόμενο μεγάλο «μπαμ» ήταν το «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στο «τριφύλλι» με 0-1, ενώ σήμερα ήρθε άλλη μία σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 4-0.

Βέβαια, είχε προηγηθεί και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Καραϊσκάκη». Ο Βόλος μπορεί να είχε ηττηθεί με 3-1, ωστόσο η εμφάνισή του ήταν καλή και η αλήθεια είναι πως είχε δυσκολέψει αρκετά την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από αυτά λοιπόν συμπεραίνουμε πως ο Ολυμπιακός του Μπέου έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας κόντρα στις μεγάλες ομάδες και να κάνει… πάρτι στο ΟΑΚΑ. Δείτε και τα σχετικά βίντεο.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags