Facebook Pixel Άρης: Πιστεύει στην ανατροπή ο Παντελίδης
| 2019-08-09 00:05:00

Αυτό δεν το περίμενε κανείς – Πιστεύει στην ανατροπή ο Παντελίδης μετά την 3άρα στη Νορβηγία

Sportdog Team
Αυτό δεν το περίμενε κανείς – Πιστεύει στην ανατροπή ο Παντελίδης μετά την 3άρα στη Νορβηγία

Ο προπονητής του Άρη ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.

Άρης: Πιστεύει στην ανατροπή ο Παντελίδης

Μπορεί το βαρύ 3-0 να φαίνεται πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να ανατραπεί στη ρεβάνς, ο Σάββας Παντελίδης όμως πιστεύει, ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Είναι άδικο το 2-0 που μπήκαμε στο ημίχρονο. Η παρουσία μας ήταν καλή εάν εξαιρέσουμε τα λάθη μας. Μπήκαμε με διάθεση για γκολ αλλά ήρθε η αποβολή και μας σκότωσε. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Ασφαλώς και μπορεί ο Άρης. Ο Άρης μπορεί.

Το ματς μετά το 60 η ομάδα αλλάζει αλλά εμείς δεν είχαμε 11 ποδοσφαιριστές και δε μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε. Δε θα ρίξω ευθύνη σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ. Ο Βέλεθ είχε πρόβλημα στο γόνατο από την προθέρμανση αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρό για να κάνουμε αλλαγή".

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο Μιτζέν Μπάσα. Ο Αλβανός μέσος τόνισε: "Δεν είναι εύκολο να γυρίσει. Παίζουμε στο γήπεδο μας μαζί με τους φιλάθλους μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το γυρίσουμε. Και τα τρία γκολ είναι δώρα στους Νορβηγούς. Εάν δει κανείς το αποτέλεσμα θα πει ότι δεν παίξαμε καλά αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια αφού και τα τρία γκολ είναι δικά μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανατρέψουμε το σκορ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags