Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δυνατό ατομικό πρόγραμμα για Ελ Καντουρί ενόψει Άγιαξ
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-09 16:35:00

Αγωνία για Φερέιρα ενόψει Άγιαξ - Παίκτης-κλειδί του ΠΑΟΚ... τρέχει για να προλάβει!

Sportdog Team
Αγωνία για Φερέιρα ενόψει Άγιαξ - Παίκτης-κλειδί του ΠΑΟΚ... τρέχει για να προλάβει!

Είναι παλικάρι, θα μπορέσει να παίξει;

ΠΑΟΚ: Παρά το γεγονός ότι ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έπαιξε κανονικά στην πρώτη αναμέτρηση με τον Άγιαξ και φουλάρει για να προλάβει και το δεύτερο ματς!

Ο Μαροκινός δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, ωστόσο έκανε δυνατό ατομικό πρόγραμμα χωρίς να ρίξει ρυθμούς και ετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Αυτοπεποίθηση, πίστη, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι στο Άμστερνταμ, με την προπόνηση της Παρασκευής (09.08) να είναι αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής αλλά και της φυσικής κατάστασης.

Ξεκίνημα με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια μαθήματα τακτικής και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα, με συνεχείς οδηγίες από τον Αμπέλ Φερέιρα και νίκη για τους Πορτοκαλί στα πέναλτι.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ένα δυνατό, ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, προφυλάσσοντας πάντα τη μέση του, στην οποία αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο παίκτης θα κάνει ειδικές προπονήσεις προκειμένου να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον επαναληπτικό κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ επίσης έμεινε στο γυμναστήριο για προγραμματισμένη αποφόρτιση, καθώς χθες έβγαλε κανονικά την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Το Σάββατο (10.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:45 στη Νέα Μεσημβρία".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags