Facebook Pixel Σχόλιο για τη μεταγραφή του Λουκάκου στην Ίντερ ο Σόλσκιερ
| 2019-08-10 04:33:00

Πήρε θέση ο Σόλσκιερ για την αποχώρηση του Λουκάκου – Ατάκα για τις σχέσεις τους

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Σόλσκιερ για την αποχώρηση του Λουκάκου – Ατάκα για τις σχέσεις τους

Έδωσε απαντήσεις ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ έκανε ο Όλε Γκούνα Σόλσκιερ, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα στις μεταξύ τους σχέσεις, ενώ φρόντισε να πλέξει και το ποδοσφαιρικό του εγκώμιο.

«Ο Ρομέλου (Λουκάκου) είχε καλή παρουσία και στατιστικά. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν, όταν θες να αγωνιστείς με αυτό το είδος επιθετικού. Είναι ένας επιθετικός-στόχος. Έχω πραγματικά πολύ καλές σχέσεις μαζί του και είμαστε χαρούμενοι για την επιλογή που έκανε», ανέφερε για τον Βέλγο φορ ο Σόλσκιερ.

Ωστόσο, ο Νορβηγός τεχνικός της Γιουνάιτεντ επεσήμανε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τους επιθετικούς, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα και σε αυτούς συνυπολογίζει και τον πιτσιρικά της ομάδας, τον 17χρονο Μέισον Γκρίνγουντ.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάρουμε πολλά γκολ από τον Μαρσιάλ και τον Ράσφορντ. Ο Ντάνιελ Τζέιμς ήρθε στην ομάδα και θα κάνει καλά πράγματα στο γήπεδο, το ίδιο και ο Λίνγκαρντ. Όσον αφορά τον Γκρίνγουντ, θεωρώ ότι θα του ήταν πολύ πιο δύσκολο να αναδειχθεί, εάν είχαμε κι άλλον επιθετικό στο ρόστερ. Τον θεωρώ έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος όταν θα παίζει, αναμένεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και να σκοράρει αρκετές φορές», κατέληξε ο 46χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags