Facebook Pixel Άρης: Το σχέδιο των Κινέζων για το Βικελίδης
| 2019-08-09 19:15:00

Αποκάλυψη! Αυτό είναι το σχέδιο των Κινέζων για το Βικελίδης;

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Αυτό είναι το σχέδιο των Κινέζων για το Βικελίδης;

Ποιος θα είναι σύμμαχος για το γήπεδο του Άρη;

Άρης: Το σχέδιο των Κινέζων για το Βικελίδης

Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Πέτρος Λεκάκης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και μίλησε για τη βαριά ήττα του Άρη στη Νορβηγία, αλλά και τις επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη με Κινέζους επιχειρηματίες για την ανάπλαση του Βικελίδης.

«Τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη είναι αδελφοποιημένη με την Ντονγκ Γκουάν, που έχει 11 εκατομμύρια πληθυσμό. Μιλάμε για μια ολόκληρη Ελλάδα. Οι εξαγωγές που γίνονται από τη συγκεριμένη περιοχή ξεπερνούν τα 200 δισ. δολάρια. Την ονομάζουν εργοστάσιο της Κίνας. Εκεί γίνονται αλουμίνια, έπιπλα και τηλέφωνα. Πάνω από 10.000 μέλη βιομηχάνων αριθμεί το επιμελητήριο. Μας είχαν ενημερώσει για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Ο κλήρος για τις επαφές έπεσε σε μένα. Είναι άλλωστε γνωστές οι σχέσεις μου με τον Άρη. Δεν μπορούσε φυσικά ο Άρης να λείπει από τη συζήτηση. Τους παρουσίασε η Ειρήνη Καρυπίδη και ο Θόδωρος Καρυπίδης το πρότζεκτ της ανακατασκευής του Βικελίδης. Τους ενδιαφέρει να επενδύσουν. Στην πόλη Ντονγκ Γκουάν το άθλημα που είναι ανεπτυγμένο είναι το μπάσκετ και τώρα θέλουν να κάνουν το ίδιο με το ποδόσφαιρο. Δεν θα χαρίσουν τα χρήματά τους, είναι επενδυτές και όλα θα γίνουν με συνεννόηση. Και η Νέα Τούμπα πρέπει να φτιαχτεί και να αναπτυχθεί η περιοχή και το ίδιο πρέπει να γίνει και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η οικογένεια Καρυπίδη θέλει να επεκτενεί τα ραντάρ της πέρα από τη Σανγκάη και στην Ντονγκ Γκουάν. Και ο Δήμος θα είναι σύμμαχος του Άρη για την ανέργεση της κατασκευής του γηπέδου του Άρη. Εγώ αντιλαμβάνοναι ότι κάτι μεγάλο πάει να γίνει. Όμως εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι επιφυλακτικός. Ξέρετε πως είναι τα γραφειοκρατικά ζητήματα και πόσο καιρό τρώνε οι διαδικασίες. Θα αποκτήσουν εκθεσειακό χώρο στη Θεσσαλονίκη και θα φέρουν τα δικά τους προϊόντα. Ο κ. Καρυπίδης εξάγει νερό και αγροτικά προϊόντα στην Κίνα. Η συγκυρία με έφερε να βοηθήσω από την πλευρά μου τις επαφές με τους Κινέζους επιχειρηματίες».

Για τη συντριβή στη Νορβηγία: «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για τον Άρη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ένα τέτοιο παιχνίδι. Παρά τη συντριβή πιστεύω η ομάδα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο Βικελίδης. Ο Άρης έπαιζε απέναντι σε ομάδα πιο έτοιμοι με 22 παιχνίδια στα πόδια της σε αντίθεση με την ομάδα του Παντελίδη που έδινε το τρίτο της επίσημο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags