Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα με Ίβιτς - Στα "μαχαίρια" με τους παίκτες του - "Σκοτωμός" στη Μακάμπι!
| 2019-08-10 23:56:00

Απίστευτα πράγματα με Ίβιτς - Στα "μαχαίρια" με τους παίκτες του - "Σκοτωμός" στη Μακάμπι!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα με Ίβιτς - Στα "μαχαίρια" με τους παίκτες του - "Σκοτωμός" στη Μακάμπι!

Ζόρικα τα πράγματα για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Βλάνταν Ίβιτς: Χαοτική είναι η κατάσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Κλουζ στο Champions League. Ακολούθησε η ήττα από τη Σούντουβα της Λιθουανίας (2-1), που έχει φέρει τη Μακάμπι στα πρόθυρα ταπεινωτικού αποκλεισμού και από το Europa League, με την κατάσταση να... μυρίζει μπαρούτι!

Ο Ίβιτς ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, με "καρφιά" για τους παίκτες και την έλλειψη κινήτρου που τους διακατέχει. Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν στους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αντιδράσουν.

Πριν από τον αγώνα με τη Σούντοβα ο Ντορ Μίτσα πετούσε μπάλες χωρίς λόγο και ο Ίβιτς είχε ζητήσει να του επιβληθεί πρόστιμο 1000 ευρώ, με τη διοίκηση να ζητά από όλους τους εμπλεκόμενους να συζητήσουν το θέμα για να βρεθεί λύση.

Στη συνέχεια, ο Ατάρ ζήτησε το λόγο από τον Ίβιτς για το γεγονός ότι τώρα τελευταία δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, στο Ισραήλ αναφέρουν ότι ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξουν εξελίξεις, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να... παίζει το κεφάλι του στον επαναληπτικό με τη Σούντουβα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags