Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βασικός υποψήφιος για τα εξτρέμ ο Άαρονς - Τον θέλει πολύ ο Νταμπίζας
| 2019-08-11 22:16:00

Απίστευτη "καψούρα" Νταμπίζα - Γι’ αυτόν τα δίνει όλα - Δεν τον θέλει κανείς - Είναι πολύ κοντά!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη "καψούρα" Νταμπίζα - Γι’ αυτόν τα δίνει όλα - Δεν τον θέλει κανείς - Είναι πολύ κοντά!

Σούπερ νέα για "βολίδα". Γιατί προβάρει τα πράσινα. Φρέσκο ρεπορτάζ.

Παναθηναϊκός: Από τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν αυτό το καλοκαίρι ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού ήταν αυτό του Ρολάντο Ααρονς. Σειρά επαφών, σειρά ταξιδιών στην Αγγλία, προκειμένου να συζητήσει τόσο με τη Νιουκάστλ όσο και τον ίδιο τον Τζαμαϊκανό εξτρέμ, έκανε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού (από την άνοιξη κιόλας) ο Νίκος Νταμπίζας.

Τότε όμως,  πρόθεση του 24χρονου άσου ήταν ξεκάθαρα να παραμείνει στη Γηραιά Αλβιόνα και ούτε που συζητούσε την προοπτική του Παναθηναϊκού. Στο μεσοδιάστημα, ο Νταμπίζας συντηρούσε την επαφή, ενόσω ο Ααρονς προσπαθούσε να βρει ομάδα εντός της Αγγλίας προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει εκεί, δανεικός (ή ακόμη και ελεύθερος) από τις "καρακάξες" την καριέρα του.

Δεν τα κατάφερε όμως. Η μεταγραφική περίοδος στο Νησί ολοκληρώθηκε και ο ίδιος έχει ξεμείνει στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", χωρίς σαφώς να υπολογίζεται από τη Νιουκάστλ, η οποία πλέον έχει δύο επιλογές. Είτε να τον παραχωρήσει δανεικό σε ομάδες από τη League 1 και κάτω (κάτι που μοιάζει αμφίβολο να δεχτεί ο ποδοσφαιριστής) είτε να τον παραχωρήσει δανεικό σε ομάδες εκτός Αγγλίας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, προφανώς, ο Παναθηναϊκός, που μέσω Νταμπίζα έχει σαφώς ορθάνοιχτο δίαυλο με τη Νιουκάστλ, θα αυξήσει τις πιθανότητες του. Και σίγουρα και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, θα έχει περισσότερη τύχη, αφού δεδομένα, ως και τώρα, δεν έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί (αν είχε βρει, πολύ απλά, θα είχε φύγει από την Αγγλία).

Οπότε, πλέον, με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί να ευνοεί το "τριφύλλι", καλό θα είναι να κρατήσουμε τον Ααρονς ως έναν από τους βασικούς (ειδικά αν βρεθεί άκρη και με το συμβόλαιο του και τη Νιουκάστλ να καλύπτει  μέρος αυτού – κάτι που εκτιμάται πως δεν θα δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα) υποψηφίους για τον έναν ακόμη ακραίο επιθετικό που αναζητά ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Χατζηγιοβάνης; Άλλος Έλληνας "έβγαλε μάτια" - Φέρνει τρελά λεφτά στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags