Facebook Pixel Άρης: Σκάνε μεταγραφές σε άμυνα και κέντρο
| 2019-08-11 22:48:00

Τα πάνω κάτω στον Άρη – Αναλαμβάνει δράση ο Καρυπίδης! Σκάνε μεταγραφές

Sportdog Team
Τα πάνω κάτω στον Άρη – Αναλαμβάνει δράση ο Καρυπίδης! Σκάνε μεταγραφές

Έρχονται προσθήκες που καλύπτουν κενά.

Άρης: Σκάνε μεταγραφές σε άμυνα και κέντρο

Η ήττα με 3-0 από τη Μόλντε στη Νορβηγία ήχησε σαν βαρύ καμπανάκι για τον Άρη. Όπως αναφέρει η Metrosport η -ομολογουμένως- κακή εικόνα στο “Ακερ Στάντιον” δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μπορεί να μην μετέβη στη Νορβηγία, αλλά όσα είδε στην τηλεόραση ήταν αρκετά, για να του προκαλέσουν την επιθυμία να διορθώσει τα κακώς κείμενα, που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και έως το τέλος του μήνα, όταν και η λήγει η σχετική προθεσμία, θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης του ρόστερ και απομένει να διευκρινιστεί ο αριθμός των προσθετικών κινήσεων.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ως προτεραιότητα παρουσιάζεται ο εντοπισμός ποδοσφαιριστή στη θέση “6”, καθώς πλέον και οι πλέον δύσπιστοι αντιλαμβάνονται ότι ο “αντί-Σιώπης” δεν έχει βρεθεί και τα κενά στον άξονα είναι παραπάνω από ορατά.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάσα δεν διαθέτει τα απαραίτητα τρεξίματα, ενώ και ο Σάσα έχει περισσότερα επιθετικογενή χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι στο Μόλντε έκανε αρκετά χιλιόμετρα, για να καλύψει χώρους.

Παρόλα αυτά, ο κλασικός “κόφτης” παραμένει εκκρεμότητα και στις εναπομείνασες μέρες, πιθανότατα, θα γίνει προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί αξιόλογη περίπτωση.

Τα κενά στην άμυνα

Τα λάθη στο κέντρο της “κιτρινόμαυρης” άμυνας κόντρα στους Νορβηγούς αποτέλεσαν, επίσης, σημείο αναφοράς. Τόσο στο κέντρο αυτής, όσο και στα άκρα εμφανίστηκαν ουκ ολίγα προβλήματα, τα οποία πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Η φημολογία των τελευταίων ωρών έκανε λόγο για… στόπερ, αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθεί απόφαση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, τη στιγμή που η ομάδα διαθέτει τέσσερις στον αριθμό. Εάν οι αρμόδιοι αποφασίσουν να προχωρήσουν σε τέτοια, τότε αυτομάτως σημαίνει ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες λύσης κάποιου από τα υπάρχοντα συμβόλαια, κάτι που δεν φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags