Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπασάκσεχίρ: Προκλητικοί οι Τούρκοι: "Ελπίζω να είναι καλύτερος ο διαιτητής στο Γ. Καραϊσκάκης - Μία φάση μόνο έκαναν..."
| 2019-08-12 21:45:00

Προκλητικοί οι Τούρκοι: "Ελπίζω να είναι καλύτερος ο διαιτητής στο Γ. Καραϊσκάκης - Μία φάση έκαναν..."

Sportdog Team
Προκλητικοί οι Τούρκοι: "Ελπίζω να είναι καλύτερος ο διαιτητής στο Γ. Καραϊσκάκης - Μία φάση έκαναν..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον κόουτς Οκάν Μπουρούκ.

Ολυμπιακός - Μπασάκσεχίρ: Αισιόδοξος ότι η Μπασακσεχίρ μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εμφανίστηκε ο Οκάν Μπουρούκ, ο οποίος πέταξε και... μπηχτές για τη διαιτησία του πρώτου ματς!

«Ό,τι σκεφτόμαστε στο πρώτο ματς το ίδιο κάνουμε και τώρα. Ήρθαμε να νικήσουμε. Είναι το δεύτερο 90λεπτο. Έχει πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, αλλά θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε. Δεν χάνουμε την πίστη μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Έχουμε απουσίες, ειδικά στο κέντρο, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά. Ο διαιτητής στο πρώτο ματς δεν είχε σωστές αποφάσεις, απέβαλλε και μετά το ματς εμένα και τον Σεντζού. Ελπίζω θα είναι μια καλή διαιτησία τώρα και ένας δίκαιος αγώνας», δήλωσε αρχικά ο Οκάν Μπουρούκ και πρόσθεσε:



«Υπάρχουν αλλαγές και στο τιμ και σε παίκτες, αλλά δεν είναι μεγάλες. κάνουμε προετοιμασία για 5 εβδομάδες και με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο επίσημο ματς. παίξαμε καλά κατά διαστήματα άλλοτε όχι. Χάσαμε ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε μόνο μία. Είχαμε το πάνω χέρι, αλλά δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε αυτή την υπεροχή σε καλό αποτέλεσμα».

Για το ποια είναι η άποψή του για τον Ολυμπιακό: «Είδα τα ματς με την Πλζεν και φυσικά το δικό μας. Είναι καλή ομάδα, με καλή άμυνα και κέντρο, μπορούμε όμως να την κερδίσουμε. Με την Πλζεν έβαλε τρία γκολ από στατικές φάσεις. Είναι μια ομάδα ο Ολυμπιακός που ξέρει να κερδίζει. Παίρνει βοήθειες επιθετικές και από την άμυνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags