Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερές ατάκες Σούλη Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με Μπασακσεχίρ
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-12 22:05:00

Ρεσιτάλ Σούλη: "Έπρεπε να την τελειώσει - Ξέρουμε τον Βαλμπουενά - Χαλαρός ο Σα - Προσοχή γιατί..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ρεσιτάλ Σούλη: "Έπρεπε να την τελειώσει - Ξέρουμε τον Βαλμπουενά - Χαλαρός ο Σα - Προσοχή γιατί..."

Ατακάρες και σούπερ ανάλυση για Ολυμπιακό. Δε χάνεται!

Άλμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη με το 1-0 κόντρα στη Μπασακσεχίρ, σε μία αναμέτρηση, στην οποία οι Πειραιώτες έδειξαν αγωνιστική συνέπεια και νοοτροπία νικητή.

Σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Sportdog για το ματς με τους Τούρκους, αναφέρθηκε στην παρουσία του Βαλμπουενά, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εικόνα του Σα.

Πού κρίθηκε κατά τη γνώμη σας η αναμέτρηση με τη Μπασακσεχίρ για τον Ολυμπιακό στην Πόλη;

"Η Μπασακσεχίρ έπαιξε 4-4-2. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα πίσω από την μπάλα, πρεσάρισε αρκετά και δεν άφηνε την αντίπαλη ομάδα να μεταφέρει την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού παρότι είχε δύο σέντερ φορ. Η παρουσία παραπάνω παικτών στο κέντρο των ερυθρόλευκων νομίζω ότι ήταν το σημείο που έκρινε το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό διάβασμα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός, ειδικά μετά την αποβολή του Καχβετζή. Νομίζω ότι εκεί θα τελείωνε και η πρόκριση. Στον επαναληπτικό το παιχνίδι όμως θέλει μεγάλη προσοχή. Έχει παίκτες η Μπασακσεχίρ που θέλουν μεγάλη προσοχή".

Είναι όμως φόβητρο για τον Ολυμπιακό ενόψει τη ρεβάνς;

"Έχει παίκτες, δεν έχει σύνολο σαν ομάδα. Έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν με μία ενέργεια να δημιουργήσουν πρόβλημα. Και το είδαμε όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο. Εκεί θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν γιατί είχαν δύο με τρεις στιγμές που πάτησαν απειλητικά την περιοχή του Ολυμπιακού".

Πώς σας φάνηκε ο Βαλμπουενά;

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Ήδη βοηθάει τον Ολυμπιακό. Παίζει και σε μία θέση που την ξέρει, αλλά περισσότερο αγωνιζόταν ως κυνηγός. Στο γκολ έτσι όπως κινήθηκε και σέντραρε έβγαλε εκτός θέσης όλους τους αμυντικούς, γιατί η διάταξη της Μπασακσεχίρ ήταν πάρα πολύ καλή".

Στα 34 του όμως ο Βαλμπουενά μπορεί να αντέξει το ρόλο του αντι-Φορτούνη; Κατά τη γνώμη σας θα χρειαστεί προσθήκη στη θέση ο Ολυμπιακός;

"Αυτά τα ξέρει καλύτερα ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα περπατάει καλά. Μπορεί να γίνει δημιουργικότερος και παραγωγικότερος στην επίθεση. Νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Νομίζω μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει τη λύση".

Ένα σχόλιο για τον Σα με την απόκρουση του οποίου κρίθηκε το ματς;

"Έδειξε και πέρσι ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Βλέπω ότι φέτος είναι πιο χαλαρός. Δεν έχει την πίεση που είχε πέρσι. Αυτό μπορεί να είναι καλό μπορεί να είναι και άσχημο. Για μένα είναι αξιόπιστος. Συν τοις άλλοις, εκτός από καλός είναι και τυχερός. Τα λάθη που κάνει δεν τα πληρώνει. Είναι σημαντικό αυτό. Στην απόκρουση του πέναλτι φάνηκε ότι ήταν πολύ ψύχραιμος και ήρεμος. Φάνηκε ότι είχε διαβάσει καλά τον Βίστσα. Του αξίζουν συγχαρητήρια".

Για τη ρεβάνς θα θέλατε να καταθέσετε κάποια παρατήρηση;

"Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Να είναι έτοιμος για όλα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει όπως μπήκε στην Πόλη, για να κερδίσει. Δεν πρέπει να αιφνιδιαστεί και να απογοητευτεί αν δεν πάει κάτι καλά. Η αντίπαλη ομάδα θέλει μεγάλη προσοχή. Ο Ολυμπιακός όμως είναι ομάδα συνόλου, έχει χημεία, πρεσάρει μέσα στο γήπεδο και είναι πολύ γυμνασμένος, διαθέτει και την ποιότητά του. Από τους 11 παίκτες που ξεκινά οι περισσότεροι είναι παλιοί. Είναι καλύτερη ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη ζήτησε ο Μαρτίνς - Βραζιλιάνος παικταράς με τρελά λεφτά μετά την πρόκριση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags