Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει την πρόκριση ο Κρέσπο:"Ενωμένοι να πάρουμε την πρόκριση - Έχουμε την εμπειρία" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-13 20:31:00

Θέλει την πρόκριση ο Κρέσπο:"Ενωμένοι να πάρουμε την πρόκριση - Έχουμε την εμπειρία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θέλει την πρόκριση ο Κρέσπο:"Ενωμένοι να πάρουμε την πρόκριση - Έχουμε την εμπειρία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο μίλησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube και αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι για να πάρουν την νίκη και πως σαν ομάδα έχουν εμπειρία και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του: "Νιώθω καλά, ελπίζω να μην φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα με τη προηγούμενη φορά, το οποίο δεν ήταν κακό αλλά δεν θα είναι αρκετό για εμάς αυτή τη φορά. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα απ΄ότι τρία χρόνια πριν και να πάρουμε την πρόκριση".

Για το σημαντικότερο που πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει την πρόκριση: "Πρέπει όλη η ομάδα να μείνει ενωμένη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα υποφέρουμε σε κάποιες στιγμές, αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Επίσης, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, καθώς θα έχουμε τις ευκαιρίες στην επίθεση και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ του 2019 σε σχέση με αυτόν του 2016: "Νομίζω ότι πριν τρία χρόνια η ομάδα δεν είχε τόση εμπειρία, αλλά έπαιξε με ενθουσιασμό και δώσαμε τα πάντα. Τώρα νομίζω πως έχουμε καλύτερη ομάδα, όπως και ο Αγιαξ, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία και θα την καταθέσουμε στο γήπεδο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags