Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Το άρθρο του Διονύση Βερβελέ στον Πρωταθλητή
| 2019-08-14 11:38:00

Φοβερό άρθρο για Ολυμπιακό και Σεμέδο - Τελικά ήρθε... τσάμπα στο Λιμάνι!

Sportdog Team
Φοβερό άρθρο για Ολυμπιακό και Σεμέδο - Τελικά ήρθε... τσάμπα στο Λιμάνι!

Ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Το άρθρο του Διονύση Βερβελέ στον Πρωταθλητή, που αναλύει ότι ο Πορτογάλος... έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε, διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Μπασακσεχίρ και πλέον ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Εκεί όπου θα πάει με τις πιθανότητες του, να εξασφαλίσει κάτι το πολύ δυνατό. Κάτι το καλό. Μακάρι να τα καταφέρει, θα το αναλύσουμε και στο επόμενο διάστημα. Τι αποδείχθηκε χθες βράδυ και κρίνοντας και από άλλα αποτέλεσματα; Πως δεν είναι τίποτα εύκολο σε αυτή τη διαδρομή. Πρέπει να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος και στα δύο ματς. Αν... χαθείς, ταξίδεψες και το έζησαν αρκετές ομάδες. Ο Ολυμπιακός παρότι έδωσε αρκετές στιγμές στην Μπασακσεχίρ, είχε την τύχη να έχει σε τεράστια βραδιά τον Ζοσέ Σα.

...Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολλά αρνητικά με το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Ποντένσε εκτός παιχνιδιού και μακριά από την αντίπαλη εστία, ο Γκερέρο απλά μαχητικός και οι φιλοξενούμενοι να παίρνουν μέτρα. Ποιο ήταν το «κλειδί» σε ένα τέτοιο ματς; Ένα γκολ για να σου λύσει τα όποια προβλήματα υπήρχαν. Έχουμε επισημάνει τόσο καιρό ότι μεγάλο πλεονέκτημα στο φετινό Ολυμπιακό θα είναι οι στημένες φάσεις. Τη βρήκε την καλή στιγμή ο Ολυμπιακός στο 55'. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε, ο Γκιουνόκ μπορεί να είπε «όχι» στον Γκερέρο, αλλά ήρθε ο βράχος Σεμέδο για να ανοίξει το σκορ. 1-0 και τι έκανε ο Πορτογάλος; Έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του. Τόσο απλά... 5.000.000 ευρώ παίρνει ο Ολυμπιακός έξτρα από τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, όσα χρειάστηκαν για να αποκτηθεί από την Βιγιαρεάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags