Facebook Pixel Άνχελ Κρέσπο - ΠΑΟΚ: "Περήφανος για τον ΠΑΟΚ, είδατε όλοι τι έγινε με τον Άγιαξ - Κάποιοι είναι λίγο φοβισμένοι..."
| 2019-08-14 17:17:00

"Περήφανος για τον ΠΑΟΚ, είδατε όλοι τι έγινε με τον Άγιαξ - Κάποιοι είναι λίγο φοβισμένοι..."

Sportdog Team
"Περήφανος για τον ΠΑΟΚ, είδατε όλοι τι έγινε με τον Άγιαξ - Κάποιοι είναι λίγο φοβισμένοι..."

Τρομερές ατάκες από τον Άνχελ Κρέσπο!

Άνχελ Κρέσπο - ΠΑΟΚ: Τις σκέψεις του για την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση στο Άμστερνταμ, την επόμενη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και το μέλλον του ΠΑΟΚ, εξωτερίκευσε ο Άνχελ Κρέσπο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ισπανού στόπερ:

-Έχεις την αίσθηση που κάποιος που δεν αγωνίστηκε, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα;
«Ξεκινήσατε απ' ευθείας με αυτό. Όλοι είδατε τι έγινε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του, έκανε τις ευκαιρίες του, έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, και σίγουρα ο,τι έγινε στο παιχνίδι κάνει την κατάσταση δύσκολη για εμάς».

-Νιώθετε, μετά και τα δυο παιχνίδια με τον Αγιαξ, πως έχετε φτάσει στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ;
«Δεν ξέρω αν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως σε αυτά τα δυο παιχνίδια δείξαμε πως είμαστε σε ένα τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που έφτασε πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το δείξαμε στο γήπεδο, εκεί βέβαια που είδαμε και να μας καταλογίζονται και τρία πέναλτι».



-Το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που πέρυσι δεν μπόρεσε να συνεχίζει μετά τη φάση των ομίλων.
«Είχαμε το όνειρο να φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν το καταφέραμε. Θα πρέπει πρώτα να φτάσουμε στους ομίλους του Γιορόπα Λιγκ και εκεί να δείξουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει για να έχουμε και συνέχεια».

-Στο Instagram ανέφερες πως πλέον οι ομάδες θα βρουν στο δρόμο τους τον ΠΑΟΚ..
«Ναι. Μετά από αυτά που είδα, νιώθω ότι λέω την αλήθεια. Είμαι πικραμένος για την εξέλιξη που είχαν τα παιχνίδια με τον Αγιαξ, αλλά και περήφανος για την εικόνα της ομάδας, και ίσως κάποιοι, μετά από αυτό που είδαν από τον ΠΑΟΚ, να είναι λίγο φοβισμένοι διότι ο ΠΑΟΚ έρχεται και θα τον βρούνε μπροστά τους, στο δρόμο τους. Ερχόμαστε και στο μέλλον θα δείτε κάτι σημαντικό»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags