Facebook Pixel Άρης: "Θέλει... Σιώπη, 1-2 μήνες για Ιντέγε - Φοβόμουν το πλαστικό - Ανατροπή με Φετφατζίδη!"
| 2019-08-15 17:00:00

"Θέλει... Σιώπη, 1-2 μήνες για Ιντέγε - Φοβόμουν το πλαστικό - Ανατροπή με Φετφατζίδη!"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Θέλει... Σιώπη, 1-2 μήνες για Ιντέγε - Φοβόμουν το πλαστικό - Ανατροπή με Φετφατζίδη!"

Μπαλής και Τσιώλης στο sportdog για Άρη και ρεβάνς.

Η εικόνα του Άρη στη Νορβηγία και κυρίως το βαρύ σκορ που συνόδευσε την ήττα από τη Μόλντε ψαλιδίζει τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Η εμφάνιση των Θεσσαλονικιών ήταν απογοητευτική, με την ομάδα να φανερώνει κενά που πρέπει να καλυφθούν.

"Η ομάδα δεν ήταν καλά. Δεν ήταν έτοιμη. Η άμυνα ήταν τραγική. Εμφάνισε πάρα πολύ κακό πρόσωπο και δείχνει ότι θέλει δουλειά ακόμα. Έγιναν πολλά λάθη. Έχει τη μεγάλη δικαιολογία ότι είναι αρχές Αυγούστου. Πιστεύω ότι ήταν από τα χειρότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη", ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντίνου Μπαλή στο sportdog για το εκτός έδρας 3-0.

Επειγόντως αμυντικό χαφ

Στη συνέχεια ο βετεράνος άσος του Άρη κλήθηκε να αναλύσει τα προβλήματα που εντόπισε. "Η απουσία χαφ σαν τον Σιώπη ήταν εμφανής. Οι τρεις χαφ (Μπάσα, Ματίγια και Σάσα) που έπαιξαν είναι του ίδιου στυλ και λίγο αργοί. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Θέλει επειγόντως αμυντικό χαφ. Στο επιθετικό κομμάτι με εξαίρεση τον Ντιγκινί οι άλλοι έχουν θέματα. Ο Ιντέγε είναι βαρύ κορμί, οπότε θέλει χρόνο να προετοιμαστεί. Τα τελευταία χρόνια εκεί που ήταν δεν έκανε δυνατές προετοιμασίες και θέλει επιπλέον δουλειά. Ο Νιγηριανός θα φορμαριστεί μετά από 1-2 μήνες", επισημαίνει ο παλιός μέσος.

Καθολική η υπεροχή της Μόλντε

Ο Σάκης Τσιώλης σχολίασε την αναμέτρηση για λογαριασμό του Cosmote TV και στάθηκε στο γεγονός ότι η Μόλντε είχε ρυθμό καθώς έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. "Μέχρι το 20' φοβόμουν για το πως θα προσαρμοστεί στο πλαστικό. Εκείνο το διάστημα ήταν καλός. Από εκεί και πέρα έχασε την ισορροπία του και την αυτοσυγκέντρωσή του. Είχε πολλά προβλήματα ιδιαίτερα από το πρώτο γκολ και μετά. Ισορρόπησε κάπως στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους ήταν καθολική η υπεροχή της Μόλντε. Πέτυχαν και σπουδαία γκολ οι Νορβηγοί. Ο Άρης είχε προβλήματα τόσο με τον αγωνιστικό χώρο όσο και με τον ρυθμό. Γιατί η αντίπαλος έχει παίξει παιχνίδια. Φάνηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο", αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός και καταλήγει:

"Το πρόβλημα του Άρη δεν ήταν μόνο στα χαφ. Δημιουργικά δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα γκολ, ενώ έκανε τόσες αντεπιθέσεις. Ας ελπίσουμε ότι με Λάρσον και Φετφατζίδη βασικούς να είναι καλύτερος στον επαναληπτικό. Πρέπει να βάλει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, για να μπορεί να ελπίζει στην ανατροπή. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, ειδικά μέσα στο Χαριλάου. Αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags