Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάει για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα - Επιμένει για Ματέο Γκαρσία
| 2019-08-16 19:12:00

Τριπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Αυτός έρχεται... αύριο - Περιμένει τα εκατομμύρια - Θα γίνει χαμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τριπλό "μπαμ" Μαρινάκη - Αυτός έρχεται... αύριο - Περιμένει τα εκατομμύρια - Θα γίνει χαμός!

Ψήθηκε ο παικταράς, δεν... καίγεται ο Μαρτίνς. Όλα στη φόρα.

Περισσεύει και πάλι η ονοματολογία στον Ολυμπιακό. Απολύτως λογικό, απολύτως αναμενόμενο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να αναζητούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές για να κλείσουν το ρόστερ τους.

Μεγάλο βάρος της ειδησεογραφίας έχει πέσει στον κεντρικό μέσο, με διάφορα ονόματα να εμφανίζονται ή να ανακυκλώνονται. Οι χαφ της Μονακό, Μπενασέρ και Μποσίλια και ο Αργεντινός Τρέχο της Ράγιο Βαγιεκάνο, είναι αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, συνεχίζεται αμείωτο το σίριαλ με τον Ματέο Γκαρσία. Εδώ, ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει το πάνω χέρι, αφού πέραν της καλύτερης (σε απόλυτα νούμερα) πρότασης που έχει καταθέσει στη Λας Πάλμας (πρόταση που ακριβώς ισόποση, 1,8 εκατ., κατέθεσε και ο Ερυθρός Αστέρας), έχει την προτίμηση του Αργεντινού εξτρέμ.

Το «ψηστήρι» που του έχει γίνει άλλωστε τόσο καιρό, έχει αποδώσει και ο ίδιος φαίνεται πως έχει στυλώσει τα πόδια, αρνούμενος να μετακομίσει στο Βελιγράδι, δηλώνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση του για την Ελλάδα και κυρίως τον Ολυμπιακό (δεν θα τον «χάλαγε» και η προοπτική του Αρη, ωστόσο οι «κίτρινοι» ξεκάθαρα πλέον έχουν χάσει πολύ έδαφος στη συγκεκριμένη μάχη).

Πάντως, όπως λέγεται στα πέριξ του Ολυμπιακού, η συγκεκριμένη περίπτωση, του Ματέο Γκαρσία δηλαδή, είναι και η μόνη, η οποία έχει ρεαλιστικές προϋποθέσεις να προχωρήσει πριν τουλάχιστον το πρώτο ραντεβού με την Κράσνονταρ στα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη.

Και υπάρχει και δικαιολογία φυσικά, αφού ακόμη και… τώρα να έρθει παίκτης, π.χ. για το κέντρο, ο Μαρτίνς πολύ δύσκολα (αν όχι απίθανα) θα διαφοροποιήσει το οτιδήποτε από το πλάνο του, δίνοντας θέση και ρόλο βασικού σε ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είναι στην ομάδα μερικές μόνο μέρες.

Ετσι, και με αυτό γνώμονα, στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται πως βιάζονται να ολοκληρώσουν καμία από τις κινήσεις που θέλουν, ανεξαρτήτως τι διαρρέεται. Εχουν άλλωστε και το know-how των τελευταίων χρόνων, όταν δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στο… παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου και με δεδομένο μάλιστα πως την Τρίτη, 27 Αυγούστου, θα γνωρίζουν αν θα παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή σε αυτούς του Γιουρόπα, θα έχουν μπροστά τους έξι μέρες μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να κάνουν τις (τρεις λογικά, αφού θα αποκτηθεί και φορ) κινήσεις που απομένουν. Και για τον Ολυμπιακό, έξι μέρες είναι… αιώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή εξέλιξη για Ολυμπιακό - Τρελά εκατομμύρια στην ΠΑΕ - Τόσα... σπρώχνει για μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags