Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καμία επαφή με Βόρμγκοορ το τελευταίο διάστημα - Δεν είναι στόπερ ο Ρόντγουελ!
| 2019-08-16 21:20:00

Δεν υπάρχει ό,τι διαβάζετε - Ποιος "κλεισμένος"; - Καμία επαφή με Νταμπίζα - Έχει... ξεχάσει τη θέση

του Νίκου Στεργίου
Δεν υπάρχει ό,τι διαβάζετε - Ποιος "κλεισμένος"; - Καμία επαφή με Νταμπίζα - Έχει... ξεχάσει τη θέση

Γράφουν απίθανα πράγματα. Δεν είναι στόπερ, σε 1,5 μήνα έτοιμος!

Μεταφέρθηκε νωρίτερα βάσει των δημοσιευμάτων που υπήρχαν σήμερα στον Τύπο, πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη διεκδίκηση του Βίτο Βόρμγκοορ, του Ολλανδού στόπερ της Μπραν. Δημοσιεύματα που στηρίχτηκαν σε αντίστοιχα από τη Νορβηγία, με τα οποία γίνονταν λόγος πως ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε νέα πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του έγινε από την Μπραν και έτσι, επειδή το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και συνεπώς όντας ελεύθερος να υπογράψει οπουδήποτε από τώρα, οι Νορβηγοί εκτίμησαν πως το «τριφύλλι» είναι μεταξύ των υποψηφίων να τον κλείσει από τώρα.

Ανεξαρτήτως τι μπορεί να σκέφτεται ο Νταμπίζας για τη συγκεκριμένη περίπτωση, το ρεπορτάζ του sportdog είναι σαφές: δεν έχει υπάρξει καμία επαφή της πλευράς του Ολλανδού στόπερ με τον Παναθηναϊκό. Καμία νεότερη επαφή, καμία κρούση για οτιδήποτε που μπορεί να αφορά συνεργασία των δύο πλευρών, είτε άμεσα είτε σε ορίζοντα εξαμήνου.

Είναι αληθές πως ο Βόρμγκοορ αρνήθηκε τη νέα πρόταση επέκτασης που του κατατέθηκε, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Οι επαφές των δύο πλευρών σταμάτησαν/περιορίζονται σε ένα τηλέφωνο που είχε ο Νταμπίζας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ανήμερα του φιλικού του «τριφυλλιού» με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο και έκτοτε τίποτα απολύτως.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν μπορεί ο Νταμπίζας να επανέλθει, ειδικά αν συνυπολογιστεί το ότι είναι ακόμη ανοιχτή η υπόθεση Ρόντγουελ, ο οποίος μπορεί να εμφανίζεται κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι και… τελειωμένη υπόθεση, ενώ, από την στιγμή που μιλάμε για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έχει κάνει προετοιμασία, θα χρειαστεί τουλάχιστον 1-1,5 μήνα προκειμένου να φτάσει σε κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης και συν τοις άλλοις, παρότι λανσάρεται ως ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις και ως στόπερ, εν τούτοις είναι μια θέση που ο Αγγλος έχει… ξεχάσει, αφού στην καριέρα του δεν έχει αγωνιστεί εκεί παρά ελάχιστα και μόνο στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Στοιχεία που δεν αποκλείουν συνεπώς την προοπτική οι «Πράσινοι» όντως να κινηθούν για έναν στόπερ ακόμη, με αυτόν σαφώς να μπορεί να είναι ο Ολλανδός της Μπραν, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη ή επαφή των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tρελός" Νταμπίζας! Ετοιμάζει μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό - Διεθνής Έλληνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags