Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς – Θα τους «τρελάνει» με Κράσνονταρ – Εκτός 11αδας ο παικταράς!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-17 10:31:00

Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς – Θα τους «τρελάνει» με Κράσνονταρ – Εκτός 11αδας ο παικταράς!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς – Θα τους «τρελάνει» με Κράσνονταρ – Εκτός 11αδας ο παικταράς!

Τα φέρνει όλα τούμπα για να πάρει την πρόκριση.

Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς... Κράσνονταρ κινούνται πλέον στου Ρέντη, καθώς στον Ολυμπιακό φορτσάρουν για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ρώσους για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εκτενές σκάουτινγκ στην προσεχή αντίπαλό τους και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για καλύτερη ομάδα από τις Πλζεν και Μπασάκσεχίρ, με πλούσιο ταλέντο και παίκτες από τη μεσαία γραμμή και μπροστά που μπορούν να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Πορτογάλος κόουτς σκέφτεται πολύ σοβαρά, τουλάχιστον στο πρώτο ματς, να δώσει φανέλα βασικού και στον Μαντί Καμαρά, ώστε να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή. Γνωρίζει πως χρειάζεται τρεξίματα και θέλει άλλον έναν παίκτη δίπλα στους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη!



Για να χωρέσει βέβαια ο Καμαρά στην ενδεκάδα, θα πρέπει να βγει κάποιος από τους μεσοεπιθετικούς εκτός και μέχρι τώρα, όποτε έμπαινε αλλαγή, αυτός που έβγαινε από το ματς ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ όμως, απόντος και του Κώστα Φορτούνη, εξελίσσεται σε ηγέτη του Ολυμπιακού και δύσκολα θα μείνει στον πάγκο.

Αυτό λοιπόν που σκέφτεται ο Μαρτίνς, είναι να ξεκινήσει με τριάδα στα χαφ Γκιλιέρμε – Καμαρά – Μπουχαλάκη και να περάσει τον Βαλμπουενά στη θέση του Ποντένσε, ώστε να διατηρήσει στο άλλο άκρο τον Μασούρα που έχει περισσότερα τρεξίματα και μπορεί να πιέσει. Ταυτόχρονα, αφήνοντας εκτός του Πορτογάλο άσο, θα έχει και ένα... δυνατό άπλο για να ρίξει στο χορτάρι εάν «στραβώσει» το ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags