Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης – Νίκος Λυμπερόπουλος: Ακόμα... βράζει ο Μελισσανίδης – Δεν είναι μόνο ο Καρντόσο – Κι άλλος «παίζει το κεφάλι του»!
| 2019-08-17 10:46:00

Ακόμα... βράζει ο Μελισσανίδης – Δεν είναι μόνο ο Καρντόσο – Κι άλλος «παίζει το κεφάλι του»!

Sportdog Team
Ακόμα... βράζει ο Μελισσανίδης – Δεν είναι μόνο ο Καρντόσο – Κι άλλος «παίζει το κεφάλι του»!

Απίστευτο τι έκανε ο Τίγρης, τον έβγαλε στη σέντρα.

Δημήτρης Μελισσανίδης – Νίκος Λυμπερόπουλος: Σοβαρούς τριγμούς προκάλεσε στην ΑΕΚ η τραγική εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο με την Κραϊόβα και παρότι ήρθε η πρόκριση, το κλίμα μόνο ήρεμο δεν είναι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με τα... χάλια των Κιτρινόμαυρων και για αυτό δεν δίστασε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης να σηκωθεί από την θέση του να πάει να μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο σε δημόσια θέα.



Το τετ α τετ των δύο ανδρών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μόνο ήρεμο δεν ήταν και σύμφωνα με τη «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης... τα έψαλε στον «Λύμπε», ο οποίος ευθύνεται και αυτός για την εικόνα της ομάδας.

Η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά και αρκετών από τους παίκτες, ήταν του Λυμπερόπουλου και για αυτό το λόγο ο Μελισσανίδης του ξεκαθάρισε πως βρίσκεται πλέον και αυτός στο «κάρο» μετά τον Πορτογάλο κόουτς. Αν δεν πετύχει το πλάνο που τρέχει για τη νέα σεζόν ο Δικέφαλος, τότε μοιάζει απίθανο να γλιτώσει πάλι τη θέση του ο Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags