Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος! Στον Ολυμπιακό διεθνής Έλληνας άσος - "Καθάρισε" ο Μαρινάκης, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς!
| 2019-08-17 13:05:00

Τέλος! Στον Ολυμπιακό διεθνής Έλληνας άσος - "Καθάρισε" ο Μαρινάκης, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος! Στον Ολυμπιακό διεθνής Έλληνας άσος - "Καθάρισε" ο Μαρινάκης, "πανηγυρίζει" ο Μαρτίνς!

Οριστικό για την... καψούρα. Τεράστια διαφορά. Πώς έγινε;

Ολυμπιακός: Τέλος φαίνεται πως μπαίνει, πριν καν ξεκινήσει, στο σενάριο που ήθελε την Μπολόνια να ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ως γνωστόν, ο chief scout των «ροσομπλού», Μάρκο Ντι Βάιο, παρακολούθησε τη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με την Μπασακσεχίρ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και  μάλιστα – σύμφωνα με δημοσιεύματα – κατάφερε να συναντηθεί με επιτελείς του συλλόγου προκειμένου να ρωτήσει για τον διεθνή Ελληνα άσο.

Και αν κρίνουμε από αυτά που άκουσε, τότε η υπόθεση μοιάζει να… αρχειοθετείται. Ο Ντι Βάιο λοιπόν, λειτουργώντας και λίγο ως τεχνικός διευθυντής, επισήμανε πως η ομάδα του δεν μπορεί να προσφέρει (αν και εδώ περισσότερο ταιριάζει το «θέλει» ή το «κοστολογεί», αφού χρήματα στον ιταλικό σύλλογο, όντως, υπάρχουν) περισσότερα από 3-4 εκατ. ευρώ. 

Η ανταπάντηση των ιθυνόντων των δευτεραθλητών Ελλάδας, αποστομωτική, αφού ξ ξεκαθάρισαν πως για να συζητήσουν πιθανότητα πώλησης του «Μπούχα», θα πρέπει στο τραπέζι να πέσουν (τουλάχιστον) 8 εκατ. ευρώ. Τα διπλά δηλαδή και διαφορά που δεν γίνεται να γεφυρωθεί προκειμένου να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Ετσι κι αλλιώς και ο ίδιος ο Μπουχαλάκης - ο οποίος δεν έχει ενημερωθεί σχετικά για το ενδιαφέρον της Μπολόνια ούτε και έχει δεχτεί κάποια κρούση, οποιαδήποτε από ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου – έχοντας μόλις πρόσφατα επεκτείνει και αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και απολαμβάνοντας της καθολικής υποστήριξης του Πέδρο Μαρτίνς, δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. 

Κάτι λοιπόν η επιθυμία του, κάτι η τεράστια οικονομική διαφορά που χωρίζει τα «μπορώ» της Μπολόνια με τα «θέλω» του Ολυμπιακού, αλλά και το ότι η μεταγραφικής περίοδος στην Ιταλία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, ουσιαστικά, τελειώνουν – πριν καν αρχίσει – το συγκεκριμένο μεταγραφικό φλερτ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τα... μπαμ! "Χτυπάει" 20χρονο χαφ ο Ολυμπιακός - Τρελό ταλέντο - Δεν παίζει να τον ξέρεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags