Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ένα από τα μεγάλα ταλέντα των Πράσινων, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, δεν θα φορέσει φέτος το τριφύλλι!
| 2019-08-18 10:15:00

Τινάζουν στον αέρα "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟ - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Χαμός!

του Νίκου Στεργίου
Τινάζουν στον αέρα "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟ - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Χαμός!

Απίστευτο "ντου" για ταλεντάρα. Ποιος την "αρπάζει";

Παναθηναϊκός: Ένα από τα μεγάλα ταλέντα των Πράσινων, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, δεν θα φορέσει φέτος την πράσινη φανέλα, αφού ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός άσος είναι πολύ κοντά στον Πανιώνιο, μιας και οι δύο ομάδες φέρονται να τα έχουν βρει προκειμένου ο νεαρός μεσοεπιθετικός να μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού στην Πλατεία για ένα χρόνο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Εμμανουηλίδη.

Αντιθέτως, υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι της Superleague 1 που… χτύπησαν την πόρτα του Τριφυλλιού μόλις έμαθαν ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής παραχωρείται με δανεισμό.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια του να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο άσο, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία με τον Πανιώνιο παρουσιάζεται σχεδόν τελειωμένη.

Δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής στην υπόθεση, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Εμμανουηλίδης κάνει "γκελ" στη Superleague, αφού πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο που μόνο αδιάφορες δεν αφήνει ουκ ολίγες ομάδες της κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε "ρουκέτα"! Φεύγει από τον ΠΑΟ top Έλληνας άσος - Τον "έφαγε" ο Δώνης - Ραγδαίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags