Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θέλει Ρόντγουελ και άλλους δύο παίκτες για να πλαισιώσουν Μακέντα και Κουρμπέλη
| 2019-08-18 22:30:00

Σαρωτικός Νταμπίζας - Ποιος Ρόντγουελ; - Νέο διπλό "μπαμ" - "Φτιάχνει" Κουρμπέλη και Μακέντα

του Νίκου Στεργίου
Σαρωτικός Νταμπίζας - Ποιος Ρόντγουελ; - Νέο διπλό "μπαμ" - "Φτιάχνει" Κουρμπέλη και Μακέντα

Σκάνε μεταγραφές στο Τριφύλλι. Αυτοί έρχονται. Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν πλέον τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, καθώς μπορεί να βρισκόμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν, ωστόσο οι Πράσινοι ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους.

Ο Νίκος Νταμπίζας, σε συνεννόηση πάντα με τον Γιώργο Δώνη, έχει... φουλάρει για τις τελευταίες κινήσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα υπάρχουν μάλιστα και εκπλήξεις. Άλλωστε, στο Τριφύλλι κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και όπως έχει αποδειχθεί τόσο στην περίπτωση του Κολοβού όσο και σε αυτή του Μπεχ, εάν δεν θέλουν, δεν βγαίνει το παραμικρό στον Τύπο.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν τα τελευταία 24ωρα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του για τον Τζακ Ρόντγουελ, μία περίπτωση που αρέσει πάρα πολύ, ωστόσο ακόμα ο παίκτης δεν έχει πεισθεί για να έρθει στην Ελλάδα, παρότι δεν έχει καλύτερη πρόταση στα χέρια του. Η προσθήκη όμως του Άγγλου μέσου δεν θα είναι η τελευταία για τον ΠΑΟ, καθώς μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις.



Άλλωστε, στο Τριφύλλι είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, αφού ο χρόνος δεν τους πιέζει και θέλουν να δουν ποιοι παίκτες θα έχουν μείνει χωρίς ομάδα και θα μπορούν να τους προσεγγίσουν πιο εύκολα.

Εκτός λοιπόν του Ρόντγουελ, οι Νταμπίζας και Δώνης σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν για έναν ακόμα χαφ, ώστε να "γεμίσουν" το ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση, καθώς θεωρούν πως αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι απελπιστικά μόνος του και θα χρειάζεται βοήθειες και... ανάσες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά για έναν στόπερ και φυσικά για ένα επιθετικό, ο οποίος όπως σας έχει ενημερώσει το spotdog θα έρθει για να δώσει... βάθος και στην θέση του σέντερ φορ και για να κρατάει σε "εγρήγορση" τον Φεντερίκο Μακέντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη είδηση - Έριξε "άκυρο" στην ομάδα του, έρχεται στον ΠΑΟ - "Θηρίο" στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags