Facebook Pixel Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ: "Θα περάσει ο ΠΑΟΚ - Αυτούς τους παίκτες να προσέξει ο Φερέιρα"
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-19 18:15:00

"Θα περάσει ο ΠΑΟΚ - Αυτούς τους παίκτες να προσέξει ο Φερέιρα"

Sportdog Team
"Θα περάσει ο ΠΑΟΚ - Αυτούς τους παίκτες να προσέξει ο Φερέιρα"

Έλληνας άσος... μαρτυράει στον Δικέφαλο τα μυστικά της αντιπάλου του.

Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ: Ο πρώην αμυντικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης, Διαμαντής Χουχούμης, μίλησε στον Arena FM 89.4, για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τους Σλοβάκους, στο πλαίσιο των Play Off του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν: «Είναι καλή ομάδα η Σλόβαν, αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον φετινό ΠΑΟΚ. Επιθετικά είναι γρήγορη και ποιοτική ομάδα και θέλει προσοχή η άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί. Έχει νέο προπονητή, γιατί αν και κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα η Σλόβαν, οι διοικούντες επέλεξαν να πάρουν έναν νέο. Έχουν καινούριο γήπεδο από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, είναι παραδοσιακά η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, αλλά η δυναμική των οπαδών, δεν είναι όπως ελληνικών ομάδων».

Για το κλίμα στην Μπρατισλάβα και τα χρήματα της ομάδας: «Υπάρχουν μερικές μεγάλες μονομαχίες στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, αλλά η Σλόβαν είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην χώρα. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι πρώτο τους άθλημα είναι το χόκεϊ επί πάγου και έπειτα το ποδόσφαιρο. Δεν έχει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ η ομάδα, αλλά έχει κάποια συμβόλαια, που δεν είναι αμελητέα».

Για το ρόστερ της Σλόβαν και ποιους παίκτες της ξεχωρίζει: «Ο Σπόραρ ο επιθετικός και ο Μόχα, το αριστερό εξτρέμ, είναι δυο ποδοσφαιριστές που χρειάζονται προσοχή για τον ΠΑΟΚ. Γενικά, μεσοεπιθετικά έχει ποιοτικούς παίκτες η Σλόβαν. Πάντως, επειδή είδα τον ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, δεν έχει να φοβάται κάτι. Θα περάσει σίγουρα, γιατί έχει και το δεύτερο ματς στην Τούμπα. Εκτός έδρας, όμως, θα πρέπει να προσέξει περισσότερο. Αν πετύχει γκολ, θα είναι ευχής έργον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags