Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άγιαξ: «Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ»
| 2019-08-21 04:15:00

«Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ - Ήταν μία τρέλα!»

Sportdog Team
«Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ - Ήταν μία τρέλα!»

Αξέχαστη η Τούμπα!

ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Ο Εγιόνγκ Ενόχ, παλιός παίκτης του Άγιαξ ο οποίος έπαιξε και ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ενόχ που πλέον αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λευκωσίας αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Δικέφαλος είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που έδειξε στους δύο αγώνες με τους Ολλανδούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι ο Άγιαξ πέρασε πολύ πιο δύσκολες στιγμές στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες που διαθέτουν πολύ καλά στοιχεία, σε σχέση με αυτούς του ΑΠΟΕΛ και στάθηκε και τακτικά πολύ καλά κόντρα στον Άγιαξ»

Για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του: «Είδα τους αγώνες του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα ήταν πιο δύσκολοι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Πέρυσι έπαιξα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και έχω παίξει και στην έδρα του ΠΑΟΚ ως αντίπαλος. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Ακόμη θυμάμαι τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ σαν χθες, ήταν μία τρέλα! Αν συγκρίνεις την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, με την έδρα του ΑΠΟΕΛ, θα δεις ότι τα πράγματα στην Κύπρο δεν είναι τόσο δύσκολα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags