Facebook Pixel Superleague: Οργισμένη αντίδραση από την Σούπερ Λιγκ στα σενάρια για διακοπή πρωτάθληματος!
| 2019-08-20 22:09:00

Οργισμένη αντίδραση από την Σούπερ Λιγκ στα σενάρια για διακοπή πρωτάθληματος!

Sportdog Team
Οργισμένη αντίδραση από την Σούπερ Λιγκ στα σενάρια για διακοπή πρωτάθληματος!

Τι σχολίαζαν από τη διοργάνωτρια αρχή.

Superleague: Κατηγορηματική διάψευση από τον Μηνά Λυσάνδρου και την ΑΕΚ, σχετικά με το δημοσίευμα που ήθελε τον πρόεδρο της Super League, αλλά και διευθύνων σύμβουλο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να τονίζει πως υπάρχει πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος αν δεν ισχύσουν τα αρχικά συμβόλαια της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, με σημερινό της δημοσίευμα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, ο Λυσάνδρου τόνισε πως θα μελετηθούν οι υπογεγραμμένες συμβάσεις και αν δεν τηρηθούν τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί αρχικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διακοπεί η Superleague 1!

Κάτι που δεν ισχύει και μάλιστα από την πλευρά του Συνεταιρισμού «διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο πρόεδρος της Super League δήλωσε ότι θα διακοπεί το Πρωτάθλημα της Super League».

Τονίζεται παράλληλα ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε «πληροφορία» διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες».

Παράλληλα, από τη Super League τόνιζαν επίσης «ότι πρόκειται περί εξοργιστικού ψεύδους» το παραπάνω δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags