Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τα επόμενα σχέδια του ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά
| 2019-08-20 23:51:00

Τα επόμενα σχέδια του ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά

Sportdog Team
Τα επόμενα σχέδια του ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά

Ο ενθουσιασμός για την απόφαση και τα βήματα που ακολουθούν…

ΠΑΟΚ: Η είδηση για την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μεταδώσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνα πρωταθλήματος μόνο μέσω διαδικτύου με το σύστημα pay per view, έχει προκαλέσει πάρα πολλές συζητήσεις.

Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ μπροστά από όλους και σε αυτόν τον τομέα. Και στα τηλεοπτικά!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει ενθουσιασμένος από το γεγονός το οποίο έρχεται ΚΑΙ ως απάντηση στην κριτική και στην επίθεση που δέχθηκε μόλις χθες η ομάδα. Το timing ήταν ιδανικό και όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες ανεβάζουν το ηθικό των ΠΑΟΚτσήδων και ταυτόχρονα αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ξεκάθαρο ότι η σημερινή είδηση αποτέλεσε τεράστια ένεση ηθικού για τους ΠΑΟΚτσήδες!

Τι θα γίνει όμως από εδώ και πέρα; Η απόφαση είναι οριστική και αφορά όλη τη χρονιά; Ποια τα επόμενα σχέδια της ΠΑΕ;

Κατ’ αρχάς πρέπει να τονιστεί ότι οι εισηγήσεις για να παρθεί αυτή η απόφαση που αφορά το PAOK TV υπήρχαν εδώ και καιρό προς την ιδιοκτησία. Έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος τεχνολογικά και έχει κάνει τις δοκιμές του σε αρκετές περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός αποτελεί το πρώτο βήμα και στην πορεία της φετινής χρονιάς θα αποφασιστεί ποια θα είναι τα επόμενα για τα τηλεοπτικά του Δικεφάλου.  



Όσον αφορά στην τιμή των 4.99 ευρώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη στον ΠΑΟΚ σκέφτονται το ενδεχόμενο να επιβραβεύσουν και με μεγάλα (πιο φθηνά πακέτα) όσους θα θελήσουν να κλείσουν συμφωνία για όλη τη χρονιά. Από εκεί και πέρα προφανώς θα συζητηθεί η τιμή του pay per view για αγώνες ντέρμπι. Εκεί τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά!

Το ξεκίνημα έγινε και από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε όλα τα επίπεδα.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags