Facebook Pixel ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ: Τον... είχε τον Άγιαξ ο ΑΠΟΕΛ - Έχασε μεγάλη ευκαιρία, πάει για την πρόκριση στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-20 23:56:00

Τον... είχε τον Άγιαξ ο ΑΠΟΕΛ - Έχασε μεγάλη ευκαιρία, πάει για την πρόκριση στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τον... είχε τον Άγιαξ ο ΑΠΟΕΛ - Έχασε μεγάλη ευκαιρία, πάει για την πρόκριση στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο προβάδισμα για Κλαμπ Μπριζ και Σλάβια Πράγας.

ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ: Στο 0-0 έμειναν ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τα πλέι οφ του Champions League και έτσι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη στην Ολλανδία.

Οι Κύπριοι πάντως έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται, καθώς απόψε ήταν εξαιρετικοί κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον φημισμένο Άγιαξ και μάλλον αδικούνται από το ισόπαλο αποτέλεσμα, καθώς ολοκλήρωσαν το ματς και με παίκτη παραπάνω από το 80'!

Η ομάδα του Τόμας Ντολ μετά από ένα «μουδιασμένο» εικοσάλεπτο κυριάρχησε πλήρως του Άγιαξ και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, κυρίως στο διάστημα 58-70. Είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Πάβλοβιτς, ο Ονανά είπε όχι σε δύο εντυπωσιακά σουτ του Λούκς Σόουζα, ενώ ενδιάμεσα ο Ταμάρι σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Μάλιστα, η αποβολή του Μαζραουί στο 80' έφερε σε ακόμα πιο δυσχερή θέση την ομάδα του Αίαντα, που όμως κράτησε μέχρι τέλους την λευκή ισοπαλία που την καθιστά φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την ίδια ώρα, η Μπριζ είδε την ΛΑΣΚ Λίντς να σημαδεύει δις τα δοκάρια, αλλά εκείνη να παίρνει την νίκη (0-1) χάρη σε πέναλτι του Βανάκεν σε μία φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ, ενώ σπουδαίο διπλό με το ίδιο σκορ πήρε η Σλάβια Πράγας στην έδρα της Κλουζ, με γκολ του Μάζοπουστ στο 28'.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Ζοαοζίνιο (82 Βιντιγκάλ), Μερκής, Ιωάννου, Γκέντσογλου, Σόουζα, Μάτιτς, Τάαμαρι, Μπέζιακ (68′ Γιάκολις), Πάβλοβιτς (68′ Χαλένιους).

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χανγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπεκ, Νέρες (72′ Χούντελαρ), Τάντιτς, Μαζραουί, Μπλιντ, Μαρίν (62′ Ντεστ), Μαρτίνεθ, Ζίγιεκ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags