Facebook Pixel Μετά την Κράσνονταρ η μεταγραφή χαφ στον Ολυμπιακό
| 2019-08-21 08:14:00

«Τρελαίνεται» το λιμάνι - «Σκάει» απίθανο... μπαμ μετά την Κράσνονταρ - Εκεί «χτυπάει» ο Μαρτίνς!

Sportdog Team
«Τρελαίνεται» το λιμάνι - «Σκάει» απίθανο... μπαμ μετά την Κράσνονταρ - Εκεί «χτυπάει» ο Μαρτίνς!

Συντονισμένες κινήσεις από τον Ολυμπιακό.

Τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ είναι αυτά που προέχουν για τον Ολυμπιακό, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων του συλλόγου υπάρχει ακόμα και η μεταγραφική ενίσχυση, με υποψήφιους στόχους να εμφανίζονται καθημερινά στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την "Live Sport", οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφές με 4-5 μέσους, ωστόσο προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αφού όλοι φέρονται να έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Για αυτό λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κάνουν καμία κίνηση, παρά μόνο μετά τα ματς με την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League. Ο στόχος είναι, αφενός να μειωθούν οι απαιτήσεις των υποψήφιων στόχων και αφετέρου να περάσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, συζητώντας έτσι με μεγαλύτερη άνεση ενδεχόμενη μεταγραφή.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός μπει στους ομίλους ίσως να γίνει μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση στο τέλος Αυγούστου, που θα "τρελάνει" το λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags