Facebook Pixel Χοσέ Περέα: "Τρελό" βιογραφικό - "Γελάει" ο Μακέντα - Έρχεται και... καθαρίζει δύο
| 2019-08-21 10:12:00

Απίθανο όνομα για ΠΑΟ - "Τρελό" βιογραφικό - "Γελάει" ο Μακέντα - Έρχεται και... καθαρίζει δύο

του Νίκου Στεργίου
Απίθανο όνομα για ΠΑΟ - "Τρελό" βιογραφικό - "Γελάει" ο Μακέντα - Έρχεται και... καθαρίζει δύο

Ψάχνονται όλοι με τον πιτσιρικά, φοβερά πράγματα. Ποιοι "τρέμουν";

Μπορεί ο Χοσέ Περέα να εξελιχθεί σε νέο... Φαλκάο για τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια όμως είναι πως βλέποντας το βιογραφικό του, δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά. Ξεκίνησε από την ομάδα συγγενών του στην Κολομβία, στα 14 του πήγε στην Αυστρία και στη Σάλτσμπουργκ, όπου δεν έπαιξε σε κανένα επίσημο παιχνίδι γιατί -όπως ισχυρίζεται- υπήρχε θέμα και πρόβλημα με τη μεταγραφή του αφού ήταν ανήλικος και προερχόμενος από τη Λατινική Αμερική.

Κάτι που αν ισχύει οι μισές ακαδημίες ισπανικών και πορτογαλικών ομάδων θα έπρεπε να έχουν... κλείσει προ πολλού. Στη συνέχεια, λίγο πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, μετακομίζει στην Πόρτο, (φέρεται να) υπογράφει τριετές συμβόλαιο, ωστόσο μετά από μια μόλις σεζόν, όπου αγωνίζεται αποκλειστικά στην u19 των "δράκων", λύνεται κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ο Χοσέ Περέα, πριν μερικές εβδομάδες, συμφωνεί, ανακοινώνεται και κάνει δηλώσεις(!) στη ρωσική Κρίλια, ωστόσο ελάχιστες μέρες αργότερα, είναι και πάλι ελεύθερος και έτσι, τον κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός, ενώ ακόμη και οι φερόμενες ως διεθνείς συμμετοχές του με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Κολομβίας δεν έχουν γίνει σε καμία μεγάλη διοργάνωση.

Ανεξαρτήτως του ταλέντου και της προοπτικής του 19χρονου Κολομβιανού, των αμφιβολιών και των ερωτηματικών που δημιουργεί το βιογραφικό του, σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι αυτός που θα λογίζονταν ως η εναλλακτική επιλογή του Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης των "πράσινων", ως ο επιθετικός που θα... έβαζε δύσκολα στον Ιταλό αναφορικά με τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ευτυχώς λοιπόν, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν πως ο συγκεκριμένος παίκτης έρχεται για να συμπληρώσει την τριάδα των επιθετικών και πως δεν θα είναι αυτός που θα αποτελέσει το Νο2 πίσω από τον Ιταλό, αλλά θα έχει τον ρόλο που είχαν πέρυσι οι Καμπετσής, Βέργος, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι προφανές πως ολοένα και περισσότερο εξωθούνται στο να αποδεχθούν τους δανεισμούς που τους έχουν προταθεί, αφού ξεκάθαρα πλέον δεν έχουν ρόλο και θέση στο (ενεργό) ρόστερ του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" Δώνη στον ΠΑΟ - Αλλάζει εντελώς το πλάνο του και κρατάει τον... τελειωμένο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags