Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ - Ολυμπιακός: Ευτυχώς δεν πήρε Μπεργκ ο Ολυμπιακός - "Εκδίκηση" του Γκερέρο και... γλέντι από Σεμέδο
| 2019-08-21 23:57:00

Ευτυχώς δεν πήρε Μπεργκ ο Ολυμπιακός - "Εκδίκηση" του Γκερέρο και... γλέντι από Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ευτυχώς δεν πήρε Μπεργκ ο Ολυμπιακός - "Εκδίκηση" του Γκερέρο και... γλέντι από Σεμέδο

Καμία σχέση με τον "πράσινο" άσο. Απίστευτη δικαίωση Mαρτίνς!

Μάρκους Μπεργκ - Ολυμπιακός: Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τον Μάρκους Μπεργκ να αγωνίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Σουηδός άσος στο Καραϊσκάκη απόψε δε θύμιζε σε τίποτα τον άλλοτε κορυφαίο γκολτζή του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος φορ ήταν σχεδόν εξαφανισμένος στο παιχνίδι, δεν πήρε πρωτοβουλίες, ήταν βαρύς, έκανε κάποια λάθη, τα οποία μάλιστα έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο στο φαληρικό γήπεδο να τον αποδοκιμάσει έντονα, ενώ σε σχεδόν σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τον ογκόλιθο Ρούμπεν Σεμέδο βγήκε ηττημένος.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η συνέχεια για τον Σουηδό άσο, καθώς ακόμα είναι η αρχή της σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με όσα έδειξε σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό, μάλλον στο λιμάνι θα πρέπει να νιώθουν κάπως ανακουφισμένοι που τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του πρώην "πράσινου" άσου.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είχε απόψε... Μπεργκ κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός. Μάλιστα, ο Ισπανός σκόραρε ένα τρομερό γκολ με εντυπωσιακό πλασέ, δείχνοντας ότι έχει και τελειώματα, μιας και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν είναι αποτελεσματικός στο γκολ.

Η παρουσία, άλλωστε, του 29χρονου επιθετικού αποτελεί ξεκάθαρα και μεγάλη δικαίωση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν έχει πάψει να τον πιστεύει και να του δίνει φανέλα βασικού, παρόλο που έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, ενώ είναι δεδομένο πως η διοίκηση θέλει στο φινάλε των μεταγραφών να αποκτήσει έναν ακόμα φορ.

Λέτε να αναθεωρήσουν στο λιμάνι μετά τη σημερινή εμφάνιση του Ισπανού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι ομαδάρα! Απίστευτο αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός σε 9'' - Ούτε η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags