Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρατάει χαμηλούς τόνους ο Μαρτίνς - Αποθέωσε Ραντζέλοβιτς - Εκεί αφιέρωσε τη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-22 00:40:00

Κρατάει χαμηλούς τόνους ο Μαρτίνς - Αποθέωσε Ραντζέλοβιτς - Εκεί αφιέρωσε τη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κρατάει χαμηλούς τόνους ο Μαρτίνς - Αποθέωσε Ραντζέλοβιτς - Εκεί αφιέρωσε τη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την μεγάλη νίκη.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να αφιερώσει τη νίκη στον φροντιστή της ομάδας που έχασε τον πατέρα του.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον Λάζερ Ράντζελοβιτς τονίζοντας πως έχει πολύ ταλέντο και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που παίρνει.

Τέλος τόνισε πως έπαιξαν πάρα πολύ καλά και τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον φροντιστή μας, τον αγαπημένο μας Δήμο, που έχασε τον πατέρα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, είναι πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τον κάνουμε να νιώσει λίγο καλύτερα", τόνισε. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως η πρόκριση ακόμη δεν έχει επιτευχθεί: "Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δει πολλά και θα αρχίσουμε το παιχνίδι σαν να ήταν 0-0" είπε. 

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είπε: "Είναι ένας γενναίος παίκτης, χαιρόμαστε που τον έχουμε και είχε αυτή την επιτυχία. Έχει πολλά να μάθει, αλλά έχει πολύ ταλέντο. Εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που παίρνει. Είναι νέος και είναι ακόμη στην αρχή". 

Τέλος, για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος προπονητής που κρατά σε πέμπτο σερί ματς τον Ολυμπιακό με το μηδέν στην άμυνα στην Ευρώπη είπε: "Δεν με ενδιαφέρουν οι στατιστικές αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε και δεν δέχτηκε ξανά γκολ. Αυτό δείχνει πως έχουμε σταθερότητα και έχουμε ένα καλό σύνολο. Ο στόχος της πρόκρισης ακόμη δεν έχει επιτευχθεί, ενώ αρχίζει το πρωτάθλημα το Σάββατο, που είναι ο μεγάλος μας στόχος".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags