Facebook Pixel Σάββας Θεοδωρίδης - Ολυμπιακός: Σάββας: "Καμία σύγκριση του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες" (ΦΩΤΟ)
| 2019-08-22 01:05:00

Σάββας: "Καμία σύγκριση του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σάββας: "Καμία σύγκριση του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες" (ΦΩΤΟ)

Τρομερές ατάκες Θεοδωρίδη για Κράσνονταρ και Φορτούνη.

Σάββας Θεοδωρίδης - Ολυμπιακός: Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν συγκρίνεται πλέον με τις άλλες ελληνικές ομάδες, ενώ σημείωσε πως... μάζεψε 13 βαθμούς στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Ολυμπιακός – Κράσνονταρ 4-0:

«Απόψε ήταν μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του Ολυμπιακού που ισοπέδωσε μια καταπληκτική ομάδα. Δεν απέκλεισε τυχαία την Πόρτο η Κράσνονταρ. Αποδείξαμε σήμερα τις δυνατότητες που έχουμε σαν Ολυμπιακός και ακόμη θέλουμε δουλειά. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί είχαν και 8 παιχνίδια ενώ εμείς 4. Τα παιδιά δώσανε τον εαυτό τους και η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας. Ήταν καταπληκτική και πάλι, να τους συγχαρώ. Έχω πει ότι η φωνή «Ολυμπιακός» φτάνει και τα σβήνει όλα τα άλλα. Και πάλι συγχαρητήρια, όπως και στον Φορτούνη που ήταν μαζί μας σήμερα.

Ο προπονητής ήταν καταπληκτικός, οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτό, φτάσαμε τα 5 σερί ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ ενώ παίζουμε και με τόση ευχέρεια στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες. Πήρε 13 βαθμούς στα προκριματικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags