Facebook Pixel Sportdog.gr | Κoρυφαίο ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ στην Αγγλία - Ταμείο με σκόρερ Σαλάχ
| 2019-08-23 10:00:00

Κoρυφαίο ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ στην Αγγλία - Ταμείο με σκόρερ Σαλάχ

Sportdog Team
Κoρυφαίο ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ στην Αγγλία - Ταμείο με σκόρερ Σαλάχ

Σπουδαίο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Με ένα μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η τρίτη αγωνιστική της συναρπαστικής φέτος Premier League. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" το προσεχές Σάββατο (24/8) σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα με 2/2 νίκες και πλέον ψάχνουν το τρίτο "τρίποντο" για να ξεφύγουν από νωρίς στην κορυφή του βαθμολoγικού πίνακα.

Όπως σε κάθε μεγάλο ματς, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πολλές επιλογές για το σπουδαίο παιχνίδι στο "Άνφιλντ", όπως το ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη, ποια θα έχει τα περισσότερα κόρνερ, αλλά και σε ποιο λεπτό θα μπει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση.

Νίκη Λίβερπουλ και σκόρερ Σαλάχ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις.

Το στοίχημα να σκοράρει πρώτος ο Μοχάμεντ Σαλάχ και να κερδίσει η Λίβερπουλ με 3-1 δίνεται στην τρομερή απόδοση 21,00, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και να σημειωθούν πάνω από 5 κόρνερ ξανά στο πρώτο μέρος δίνεται σε εξαιρετική απόδοση 7,00.

Τέλος, ακόμα μία επιλογή που αξίζει ποντάρισμα είναι να σημειωθούν 4-6 γκολ στον αγώνα και παράλληλα 9-11 κόρνερ, που προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 6,00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags