Facebook Pixel «Καρφάρες» για Μπεργκ: «Δεν υπήρχε στο γήπεδο με Ολυμπιακό - Σαν να έπαιζε με 10 η Κράσνονταρ»!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-22 16:12:00

«Καρφάρες» για Μπεργκ: «Δεν υπήρχε στο γήπεδο με Ολυμπιακό - Σαν να έπαιζε με 10 η Κράσνονταρ»!

Sportdog Team
«Καρφάρες» για Μπεργκ: «Δεν υπήρχε στο γήπεδο με Ολυμπιακό - Σαν να έπαιζε με 10 η Κράσνονταρ»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον Σουηδό επιθετικό;

Ο παλαίμαχος Ρώσος εξτρέμ των Σπαρτάκ Μόσχας, Ζενίτ και Κράσνονταρ, Βλάντιμιρ Μπιστρόφ, σχολίασε τον αγώνα της τελευταίας με τον Ολυμπιακό και καταφέρθηκε κατά του Μάρκους Μπεργκ λέγοντας ότι ο Σουηδός ήταν απών τόσο από το εν λόγω ματς, όσο και από αυτά κόντρα στην Πόρτο στον προηγούμενο γύρο. 

«Το ματς δεν πήγε σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κράσνονταρ. Ο Ολυμπιακός απλά έκανε το παιχνίδι του. Είχε τρεξίματα, σωστή αμυντική ανάπτυξη και έπαιξε από τα άκρα. Η Κράσνονταρ προσπαθούσε να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο, αλλά έκανε πολλά λάθη τα οποία είναι ανεπίτρεπτα στο Champions League.

Ο καθένας έπαιζε για τον εαυτό του. Γνωρίζαμε πως πως θα ήταν στην Ελλάδα. Είδατε όμως κανέναν ποδοσφαιριστή να φωνάζει, να παρακινεί τους συμπαίκτες του; Κανείς δεν πήρε πρωτοβουλίες. Ο Μπεργκ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ακόμα και όταν κέρδισαν την Πόρτο, ήταν σαν να έπαιζαν με 10 παίκτες. Δεν ήταν ούτε στο πρώτο ματς, ούτε στη ρεβάνς. Γιατί χρησιμοποιήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι; Θα πρέπει να μας απαντήσει ο προπονητής», ήταν τα λόγια του Μπιστρόφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags