Facebook Pixel ΑΕΚ: "Πάγωσαν" πριν την Τράμπζονσπορ - "Τρελή" κίνηση από ΑΕΚ - Ποιος είναι αυτός; Πόσα έδωσε;
| 2019-08-22 18:37:00

"Πάγωσαν" πριν την Τράμπζονσπορ - "Τρελή" κίνηση από ΑΕΚ - Ποιος είναι αυτός; Πόσα έδωσε;

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Πάγωσαν" πριν την Τράμπζονσπορ - "Τρελή" κίνηση από ΑΕΚ - Ποιος είναι αυτός; Πόσα έδωσε;

Δεν υπάρχει αυτό που... έσκασε. Όλοι με το στόμα ανοιχτό!

ΑΕΚ: Αλλα περιμέναμε από την ΑΕΚ, για ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό διαβάζαμε και ακούγαμε, μέχρι τουλάχιστον να «παγώσουν» τα πάντα μετά το σοκαριστικό ματς με την Κραϊόβα της περασμένης εβδομάδας και από το πουθενά… Μοχάμαντ Αμπουζράικ προέκυψε!

Τι είναι λοιπόν αυτός; Μιλάμε για 21χρονο Ιορδανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος παίζει επαγγελματικά – όσο μπορεί να θεωρηθεί επαγγελματίας ένας ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Ιορδανίας – την τελευταία διετία, στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Αλ Ράμτα, μια ομάδα που δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των «μεγάλων» του εγχώριου πρωταθλήματος, με το πλέον αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της να είναι πως έχει τον ίδιο πρόεδρο εδώ και 51 χρόνια (και εξ αυτού διεκδικεί και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες). 

Ο Αμπουζραϊκ έκανε ουσιαστικά το μπαμ την περασμένη σεζόν, ξεχωρίζοντας και αρχικά προκαλώντας το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων. Η Αλ Βεντάτ, από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, κατέθεσε τον περασμένο Ιούνιο πρόταση για την παραχώρηση του, «σκόνταψε» όμως στην σθεναρή αντίσταση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος από τότε ξεκαθάριζε πως η επιθυμία του ήταν σε περίπτωση μεταγραφής να φύγει εκτός Ιορδανίας.

Εκτοτε, τα τοπικά media έχουν κατά καιρούς αναφέρει ενδιαφέρον από ομάδες της αραβικής χερσονήσου, ονοματίζοντας σε κάποια των περιπτώσεων των Αλ Φαϊσάλι από τη Σαουδική Αραβία, ποτέ όμως τον ΑΠΕΛ, που λόγω των όσων κάνει εκεί ο πλέον διάσημος των Ιορδανών ποδοσφαιριστών, ο Μούσα Ελ Τααμάρι, γράφτηκε πως είχε συνδεθεί με προσπάθεια για απόκτηση του από Αμπουζραϊκ από τους «γαλαζοκίτρινους».

Και εδώ επίσης, μάλλον υπερβολικό είναι το ποσό που δημοσιεύτηκε πως δαπανά η ΑΕΚ για τον Ιορδανό επιθετικό. 500.000 ευρώ δεν έδωσε καλά καλά ο ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Τααμαρί, θα δώσει οποιαδήποτε ομάδα για να αποκτήσει έναν 21χρονο, με δύο χρόνια επαγγελματικής καριέρας, από μια μέτρια (ως μικρή) ομάδα της πατρίδας του, την ώρα που – σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του – οι μοναδικές κρούσεις που υπήρχαν γι’ αυτόν δεν ξεπερνούσαν τις 150.000 ευρώ;

Και πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν είναι καλά καλά και διεθνής! Πρωτοκλήθηκε τον Ιούνιο για τα φιλικά με Σλοβακία (1-5) και Ινδονησία (4-1) και στα δύο ήρθε από τον πάγκο (στο 77’  κόντρα στην Σλοβακία και στο 82’ κόντρα στην Ινδονησία), ενώ οι επόμενες συμμετοχές του ήρθαν στο πρόσφατο Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων της Δυτικής Ασίας, που διεξάχθηκε το πρώτο δεκαπενθήμερο στο Ιράκ, με την Ιορδανία να στέλνει ομάδα στελεχωμένη αποκλειστικά από γηγενείς ποδοσφαιριστές. Σε αυτό, ο Αμπζουραϊκ αγωνίστηκε στα δύο από τα τρία παιχνίδια της ομάδας του και πάλι ερχόμενος από τον πάγκο, στο 57’ κόντρα στο Μπαχρέιν (0-1) και στο 77’ κόντρα στο Κουβέιτ (1-1), χωρίς ν’ αγωνιστεί λεπτό στο τελευταίο, κόντρα στη Σαουδική Αραβία (το οποίο και η ομάδα του κέρδισε με 3-0).

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη - Ο Σαββίδης κάνει "δώρο" τον παικταρά στον Παναθηναϊκό; Λύνει τα χέρια του Δώνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags