Facebook Pixel Άρης: Εξελίξεις στον Άρη - Ετοιμάζει τον… διάδοχο ο Καρυπίδης - Τα πρώτα ονόματα
| 2019-08-22 22:37:00

Εξελίξεις στον Άρη - Ετοιμάζει τον… διάδοχο ο Καρυπίδης - Τα πρώτα ονόματα

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Άρη - Ετοιμάζει τον… διάδοχο ο Καρυπίδης - Τα πρώτα ονόματα

Έρχονται αλλαγές στους Θεσσαλονικείς.

Άρης: Η επόμενη μέρα, μετά τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, είναι απόλυτα διαχειρίσιμη από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ φέρεται ότι έχει έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση και θα την ανακοινώσει μόλις ο ίδιος κρίνει ότι ήρθε το κατάλληλο timing.

Από τη στιγμή που ο Διαμαντόπουλος τυπικά δεν έχει παραιτηθεί… ολοκληρωτικά από τα καθήκοντά του, θεωρείται δύσκολο (αλλά όχι απίθανο) να ανακοινωθεί ο “επόμενος”.

Μία από τις σκέψεις του Καρυπίδη είναι να οριστικοποιήσει τη συνεργασία με τον αντικαταστάτη του πρώτου, στο τέλος του τρέχοντα μήνα και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό ως σενάριο, αλλά δεν συνεπάγεται ότι θα περιμένει μέχρι τότε, για να βρει τον υπ’ αριθμό “2” στην ηγεσία της ΠΑΕ. Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο Διαμαντόπουλος θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση κάποιων μεταγραφικών εκκρεμοτήτων, όπως και στη λύση συγκεκριμένων συμβολαίων.

Με το που έγινε γνωστός ο τερματισμός της συνεργασίας των δύο πλευρών, κυκλοφόρησαν τα ονόματα του Αγγελου Χαριστέα, του Ντάρσι Νέτο και όχι μόνο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και, για διαφορετικούς λόγους, είναι λίγες οι πιθανότητες ένας από τους δύο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρυπίδης έχει άλλο πρόσωπο στο μυαλό του, οι γνώσεις του οποίου δεν περιορίζονται αποκλειστικά στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο επιχειρηματίας δεν βιάζεται να προβεί σε ανακοινώσεις, καθώς υπάρχουν ακόμη ανοιχτά μέτωπα, σε διάφορα επίπεδα, τα οποία πρέπει να διευθετηθούν. Παρόλα αυτά, δείχνει ότι ξέρει ποιον θέλει να έχει ως άμεσο συνεργάτη του στην εταιρία.

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags