Facebook Pixel «Ανεξήγητα πράγματα στην ΑΕΚ - Εικόνα πανικού - Μοιάζει μη αναστρέψιμη η κατάσταση» (ηχητικό)
| 2019-08-23 12:40:00

«Ανεξήγητα πράγματα στην ΑΕΚ - Εικόνα πανικού - Μοιάζει μη αναστρέψιμη η κατάσταση» (ηχητικό)

Sportdog Team
«Ανεξήγητα πράγματα στην ΑΕΚ - Εικόνα πανικού - Μοιάζει μη αναστρέψιμη η κατάσταση» (ηχητικό)

"Κιτρινόμαυρος" ρεπόρτερ θέτει θέμα προπονητή στην Ένωση.

Θέμα προπονητή υπάρχει στην Ένωση μετά την ήττα της ομάδας από την Τραμπζονσπόρ με 3-1 και την άθλια εικόνα των παικτών του Μιγκέλ Καρντόσο, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

«Σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ αντί να γίνεται καλύτερη, γίνεται χειρότερη. Η ομάδα έδειχνε μια πρόοδο στα φιλικά, αλλά από το δεύτερο ημίχρονο με την Κραϊόβα και χθες από το 20ο λεπτό και μετά γίνονται ανεξήγητα πράγματα. Με τέτοια εικόνα φοβάμαι η ΑΕΚ μπορεί στη ρεβάνς να σπάσει ρεκόρ ήττας. Μοιάζει η κατάσταση από το τέλος Αυγούστου μη αναστρέψιμη. Είναι κάτι πρωτόγνωρο», ανέφερε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: 

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, με την εικόνα της ομάδας να χειροτερεύει συνεχώς, πιστεύω πως πρέπει να παρθεί μια απόφαση σύντομα. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο… Ο προβληματισμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος στη διοίκηση. Ο Μελισσανίδης ήταν προετοιμασμένος να δώσει χρόνο στον προπονητή, αλλά η ομάδα έχει εικόνα πανικού. Θεωρώ πως υπάρχει θέμα προπονητή, γιατί η εικόνα είναι πολύ κακή για να πεις ότι θα κάνω υπομονή και θα του δώσω χρόνο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags