Facebook Pixel «Παραμιλούν» για Μήτρογλου στην Ολλανδία: «Cult ήρωας - Ατραξιόν - Ο Έλληνας Μέσι;» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-23 13:21:00

«Παραμιλούν» για Μήτρογλου στην Ολλανδία: «Cult ήρωας - Ατραξιόν - Ο Έλληνας Μέσι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Παραμιλούν» για Μήτρογλου στην Ολλανδία: «Cult ήρωας - Ατραξιόν - Ο Έλληνας Μέσι;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη εμφάνιση του Μήτρογλου στην Αϊντχόφεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Όλα τα Μέσα στην Ολλανδία ασχολούνται σήμερα με τη παρθενική εμφάνιση του Κώστα Μήτρογλου με την φανέλα της Αϊντχόφεν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, κάνοντας λόγο για "cult ήρωα" και "Έλληνα Μέσι"!

«Έχω δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην PSV, αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχω δει ποτέ παίκτη να αγωνίζεται την πρώτη μέρα στη νέα του ομάδα. Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ μόνο το είχε κάνει. Όσα έδειξε ήταν καλά, έκανε μερικές ενέργειες που αν τις επιχειρούσα εγώ θα έσπαγα τα πόδια μου. Είναι ένας παίκτης που έχει τα πάντα για να γίνει cult ήρωας στην Αϊντχόφεν. Έχει εκκεντρική εμφάνιση και ήδη ο Μπερχβάιν του έβγαλε παρατσούκλι ''Το Μούσι''. Δεν είναι ο τύπος του παίκτη που θα ερχόταν κανονικά στην Eredivisie, η Αϊντχόφεν μπορεί να έκανε μία αγορά - έκπληξη» γράφει η «Eindhovens Dagblad».

«Όταν οι φίλοι της PSV μπήκαν στο ''Φίλιπς Στάντιον'' για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έμειναν έκπληκτοι. Αυτός ο τύπος με το μούσι στον πάγκο, ήταν όντως ο νέος Έλληνας επιθετικός Κώστας Μήτρογλου; Ναι, διάολε. Και έκανε το ντεμπούτο του δέκα λεπτά πριν το τέλος. Ήταν η μεγαλύτερη ατραξιόν του αγώνα, καθώς η PSV είχε κάνει ήδη το 3-0» σημειώνει η «De Telegraaf». 

Τέλος το τηλεοπτικό δίκτυο «Veronica», αναρωτήθηκε αν η Αϊντχόφεν έχει τον «Έλληνα Μέσι»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags