Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα έχασε όλα ο Καρντόσο - Ξέφυγε η κατάσταση - Οργή οπαδών - "Φωτογράφησαν" αντικατάσταση!
| 2019-08-23 21:34:00

Τα έχασε όλα ο Καρντόσο - Ξέφυγε η κατάσταση - Οργή οπαδών - "Φωτογράφησαν" αντικατάσταση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα έχασε όλα ο Καρντόσο - Ξέφυγε η κατάσταση - Οργή οπαδών - "Φωτογράφησαν" αντικατάσταση!

Ποδοσφαιρικός νόμος. Καμία εμπιστοσύνη. Αν είχε κόσμο το ΟΑΚΑ...

Δεν θέλει θεογνωσία για να καταλάβει κανείς πως οι ώρες – κυριολεκτικά οι ώρες – είναι πολύ κρίσιμες αναφορικά με το μέλλον του Μιγκέλ Καρντόσο. Χωρίς καν επισήμως να υπάρχει διαρροή ή αντίδραση αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τον τεχνικό της ΑΕΚ, μόνο από την… περιρέουσα ατμόσφαιρα είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει χάσει τα ερείσματα του σε οτιδήποτε σχετίζεται με μια επαγγελματική ομάδα.

Προφανές πως πρώτα έχασε τα αποδυτήρια. Η μετά την Κραϊόβα απίστευτη δήλωση του περί χαμένης ενότητας στα αποδυτήρια (Αύγουστο μήνα…) ενδεικτική γι’ αυτό.

Τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ που ακολούθησαν και έκαναν λόγο για… στρατόπεδα στα αποδυτήρια, για διαχωρισμούς, ακόμη και για επικολυρικές ομιλίες περί αποκατάστασης των χαμένων καλών σχέσεων, προφανής απόδειξη πως η κατάσταση, από τόσο νωρίς, έχει ξεφύγει.

Και αποτελεί ποδοσφαιρικό νόμο πως όποιος προπονητής χάνει τα αποδυτήρια, δεν έχει μέλλον σε οποιαδήποτε ομάδα. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ο Καρντόσο δεν έχει χάσει μόνο αυτά.

Οι αντιδράσεις των οπαδών της ΑΕΚ, στα social media, στα ραδιόφωνα, στα sites, οπουδήποτε, οργισμένες για την εικόνα της ομάδας. Δεν λείπουν μάλιστα όσοι στα πέριξ του club που ισχυρίζονται πως αν το χτεσινό παιχνίδι δεν ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ο Καρντόσο δεν θα ήταν από χτες το βράδυ κιόλας, στον πάγκο της ΑΕΚ.

Πέραν όμως αυτών, είναι σαφές από την υποδοχή του χτεσινού αποτελέσματος από τα media και από τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, αλλά και τα φίλα προσκειμένα στην ομάδα Μέσα, πως ο Καρντόσο δεν απολαμβάνει πλέον καμίας εμπιστοσύνης.

Εστω και έμμεσα, αλλά σαφέστατα, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι…) που ασχολούνται επαγγελματικά με την καθημερινότητα της Ενωσης, υπερθεματίζουν για άμεσες αποφάσεις, ουσιαστικά «φωτογραφίζοντας» πως αυτές θα πρέπει να είναι δραστικές και πως θα πρέπει να αφορούν την άμεση αντικατάσταση του Καρντόσο.

Τα γραφικά περί ραντεβού Λυμπερόπουλου – Καρντόσο, τάχα μετά το χτεσινό ματς (λες και χρειάζονταν ειδικό μεσολαβητή οι δυο τους για να πουν ή δεν έφυγαν μαζί με το λεωφορείο της ομάδας), απλώς υπερβολές που όμως τονίζουν όχι μόνο την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά ουσιαστικά επιτείνουν το γεγονός πως όλα δείχνουν ότι οι ώρες του Πορτογάλου στην ΑΕΚ είναι (ήδη) μετρημένες, αφού δεν φαίνεται πως υπάρχει το παραμικρό εντός, εκτός και στα πέριξ του συλλόγου που να τον στηρίζει.

Διαβάστε επίσης: Έσκασαν τα πρώτα ονόματα για αντι-Καρντόσο - Αυτός είναι το φαβορί, δεύτερος ο Δέλλας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags