Facebook Pixel Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Έκανε... πλάκα στο ντέρμπι η Λίβερπουλ - Τριάρα και λίγα ήταν στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-24 21:34:00

Έκανε... πλάκα στο ντέρμπι η Λίβερπουλ - Τριάρα και λίγα ήταν στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκανε... πλάκα στο ντέρμπι η Λίβερπουλ - Τριάρα και λίγα ήταν στην Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο ντέρμπι; "Καθάρισε" 3-1 με MVP τον Σαλάχ!

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Επίδειξη δύναμης έκανε η Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ, την οποία και κέρδισε με 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτη στη φετινή Premier League.

Στο 11ο λεπτό ο Άντριαν έκανε τραγική γκάφα αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή και στο 21’ το σουτ του Μανέ πήγε πάνω στον Λένο. Στο 31’ ο Πεπέ έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Άντριαν, ενώ στο 34’ ο Χέντερσον έκανε τραγικό λάθος, ο Πεπέ έφυγε στην κόντρα, άδειασε τον Ματίπ αλλά πλάσαρε πάνω στον Άντριαν.

Στο 40’ ο Σαλάχ έκανε το γύρισμα από δεξιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό από το κόρνερ, ο Ματίπ πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Λουίζ έκανε πέναλτι στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Μάλιστα στο 59’, ο Σαλάχ από δεξιά, πέρασε τον Λουίζ σαν σταματημένο, πάτησε περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό για το 3-0.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κλοπ έριξε ρυθμούς και στο 85’ ο Ομπαμεγιάνγκ έστρωσε από αριστερά στον Τορέιρα κι εκείνος με όμορφη κίνηση και πλασέ μείωσε σε 3-1.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άντριαν, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (69’ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Σαλάχ, Μανέ (77’ Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο (86’ Λαλάνα).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μονρεάλ, Παπασταθόπουλος, Νταβίντ Λουίζ, Μάιτλαντ Νάιλς, Γουίλοκ (81’ Λακαζέτ), Τζάκα, Θεμπάγιος (61’ Τορέιρα), Πεπέ, Γκουεντουζί (86’ Μχιταριάν), Ομπαμεγιάνγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags