Facebook Pixel Sportdog.gr | Μετρίασε την κριτική του για τη διαιτησία ο Χιμένεθ – Άλλη τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου
| 2019-08-25 00:16:00

Μετρίασε την κριτική του για τη διαιτησία ο Χιμένεθ – Άλλη τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου

Sportdog Team
Μετρίασε την κριτική του για τη διαιτησία ο Χιμένεθ – Άλλη τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου

Ο προπονητής του Αστέρα εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Μπόρχα Χιμένεθ ήταν έξαλλος με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα.

Στη συνέντευξη Τύπου όμως ο προπονητής του συλλόγου της Τρίπολης εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος και έκανε ντρίπλα για τη διαιτησία

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Νομίζω πως είμαστε ο μόνος αντίπαλος εδώ που μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος και είχαμε και τις ευκαιρίες να πετύχουμε και κάτι παραπάνω. Έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε μία ομάδα με νέους παίκτες και φιλοδοξίες. Δείξαμε απέναντι σε μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος πως τον κοιτάξαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Τους κοιτάξαμε στα μάτια».

Για το μήνυμά του στον κόσμο και την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι. Με ταπεινότητα. Αυτό το μήνυμα στέλνω σε όλους. Σε πρώτη φάση υπάρχουν διαφορές με τις ομάδες που είναι πιο ψηλά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τις ελαχιστοποιήσουμε ή να τις μικρύνουμε».

Για την διαιτησία και την φάση του πέναλτι: «Όχι δεν συνηθίζω να μιλάω για τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Σέβομαι την δουλειά τους. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για όλους. Πιστεύω ότι πάντα έχουν καλή διάθεση να μην κάνουν κάποιο λάθος. Λάθη μπορούν να κάνουν όλοι. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags