Facebook Pixel Διαβάσατε τι είπε ο Μπεργκ για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό; Το πιστεύει ο Σουηδός!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-25 10:30:00

Διαβάσατε τι είπε ο Μπεργκ για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό; Το πιστεύει ο Σουηδός!

Sportdog Team
Διαβάσατε τι είπε ο Μπεργκ για τη ρεβάνς με Ολυμπιακό; Το πιστεύει ο Σουηδός!

Έχει ελπίδες, παρότι το 4-0 είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί.

Πεπεισμένος ότι η Κράσνονταρ μπορεί να παλέψει για την μεγάλη ανατροπή στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό είναι ο Μάρκους Μπεργκ, μετά από δηλώσεις που έκανε ο Σουηδός επιθετικός της ρωσικής ομάδας έπειτα από το 1-1 με την Λοκομοτίβ Μόσχας για το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Αναλυτικά όσα είπε Μπεργκ:

«Ήταν δύσκολα στην αρχή, η Λοκομοτίβ πέτυχε γρήγορα γκολ και έπρεπε να ανασυνταχθούμε, τα πρώτα 30' δεν ήταν τα καλύτερα για μας, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε την ισορροπία του αγώνα. Μάλλον αξίζαμε να νικήσουμε. Στον κόσμο αρέσει η κριτική και έχει πάντα τη δική του γνώμη, αν δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα μπορεί να κάνει αρνητικά σχόλια. Νομίζω ότι δεν πρέπει να δίνει κανείς σημασία σε αυτό, πρέπει να συνεχίζεις να προπονείσαι και να παίζεις.

Ίσως για το παιχνίδι στην Ελλάδα ο κόσμος έχει δίκιο. Ήταν μεγάλη αποτυχία για μας. Προσωπικά πάντα προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι νέος στην ομάδα και για μένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει ρυθμό και γίνεται δυνατότερη. Αυτό το παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν μία διακοπή ενός σερί καλών αγώνων για μας.

Το 4-0 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, θα είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψουμε, στριμώξαμε τους εαυτούς μας στη γωνία, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε καλά από το πρώτο λεπτό στη ρεβάνς, πιστεύω στην ομάδα και σε ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι στη Λοκομοτίβ δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags