Facebook Pixel Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς - Οδεύει προς Τουρκία
| 2019-08-25 10:45:00

"Τελειώνει" top όνομα στο λιμάνι - Τον "τρώει" ο Μαρτίνς - Απίστευτη συμπεριφορά - Εκεί πηγαίνει

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" top όνομα στο λιμάνι - Τον "τρώει" ο Μαρτίνς - Απίστευτη συμπεριφορά - Εκεί πηγαίνει

Τι συνέβη και γιατί αποχωρεί; Πού θα "φτιαχτεί"; 

 

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες ψάχνει στην αγορά για τις τελευταίες του προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες πιθανότατα θα γίνουν μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Ωστόσο, παράλληλα στο λιμάνι θέλουν να «τρέξουν» και τις υποθέσεις των αποχωρήσεων, καθώς πρέπει να… αδειάσουν από συμβόλαια που πληρώνουν για παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ένας εξ αυτών λοιπόν είναι και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα μας αποχαιρετήσει οριστικά. Ο Σέρβος στόπερ που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια ως ο «υπουργός άμυνας», δεν κατάφερε να κολλήσει με την ομάδα και παρότι πήρε ευκαιρίες, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 



Ο προπέρσινος δανεισμός του στη Βερόνα και οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα της, «υποχρέωσαν» τον Πέδρο Μαρτίνς να τον κρατήσει στο ρόστερ το περσινό καλοκαίρι και παρά τη φημολογία περί αποχώρησης του, αγωνίστηκε κανονικά σε ολόκληρη τη σεζόν, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Φέτος, αν και ο ίδιος είναι εκτός λόγω τραυματισμού, οι συγκυρίες τον έχουν διατηρήσει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται και με δεδομένο πως οι θέσεις των στόπερ έχουν κλείσει στον Ολυμπιακό, ψάχνει εδώ και καιρό ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σέρβος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους γείτονες για την περίπτωσή του. Ο Βούκοβιτς άλλωστε εκεί «έφτιαξε» πολύ καλό όνομα αγωνιζόμενος με την Κόνιασπορ και δεν θα ήταν ούτε ο ίδιος αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει.

Πάντως, αυτό που συζητείται στο λιμάνι, είναι η συμπεριφορά του 31χρονου αμυντικού, ο οποίος παρότι δεν υπολογίζεται, δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και μάλιστα ήταν τυπικότατος στις υποχρεώσεις του. Κύριος ήρθε, κύριος θα φύγει… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μαρινάκης - Πήγε στα αποδυτήρια και έριξε τρελή "βόμβα" - "Πάγωσαν" οι παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags