Facebook Pixel Πανιώνιος – Βόλος: 1-2
| 2019-08-25 21:16:00

Έγραψε ιστορία ο Βόλος – "Διπλό" στην παρθενική του εμφάνιση στη Super League 1

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία ο Βόλος – "Διπλό" στην παρθενική του εμφάνιση στη Super League 1

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου.

Πανιώνιος – Βόλος: 1-2

Ιστορία έγραψε ο Βόλος στη Νέα Σμύρνη. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν 2-1 του Πανιωνίου στην παρθενική τους εμφάνιση στη Super League 1.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Βόλο να είναι περισσότερο κινητικός από τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Μαγνησίας απείλησε για πρώτη φορά στο 8' χάνοντας διπλή ευκαιρία να σκοράρει. Ο Γέντρισεκ γύρισε τη μπάλα από δεξιά, ο Ζοάο σούταρε από κοντά, ο Κότνικ έδιωξε με τα πόδια και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μουνίθ από το ύψος του πέναλτι κόντραρε στον Ντομίνγκεζ και απομακρύνθηκε! Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και εγκλώβισαν τον Πανιώνιο μεταφέροντας τη μπάλα στα κυανέρυθρα καρέ κερδίζοντας στημένα. Κάπως έτσι ήρθε το γκολ στο 38'. ύστερα από εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, η μπάλα έσκασε στο χορτάρι ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Οι Νεοσμυρνιώτες ανέβασαν τις γραμμές τους στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ισοφάρισης.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος πίεσε για να φέρει το ματς στα ίσια, αντιμετώπισε όμως δυσκολίες στη διάσπαση της αμυντικής γραμμής του Βόλου. Στο 56΄ οι κυανέρυθροι έχασαν διπλή ευκαιρία με τον Άρσε και τον Μαξίμοβιτς, ενώ στο 66' το σουτ του Εμμανουηλίδη μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Στο 71' όμως οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Μουνίθ, αν και ο Ζαχαριάδης κλήθηκε να δει το VAR προκειμένου να εξακριβώσει την ύπαρξη οφσάιντ (τον κάλυπτε ο Παπαγεωργίου).

Εφτά λεπτά αργότερα οι Βολιώτες είχαν πολύ καλή στιγμή με τον Γέντρισεκ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Κότνικ, τον οποίο πέρασε, το σουτ του απομακρύνθηκε με σωτήρια επέμβαση του Σαραμαντά πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια η προσπάθεια του Μουνίθ κόντραρε στον Ευαγγέλου.

Ο Πανιώνιος δεν το έβαλε κάτω και αύξησε τις προσπάθειές του στο τέλος της αναμέτρησης. Στο 93' μείωσε με κεφαλιά του Αραμπούλι, ενώ στο 95' φώναξε για πέναλτι σε πέσιμο του Μαξίμοβιτς, αλλά ο Ζαχαριάδης συμβουλευόμενος τους συναδέλφους του μέσω της ενδοεπικοινωνίας δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Έτσι ο Βόλος πήρε το πρώτο τρίποντο στην παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία.

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55' Μαξίμοβιτς), Άρσε, Τσιλούλης (55' Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34' Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78' Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82' Σαρμιέντο), Γέντρισεκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags