Facebook Pixel ΑΕΚ: Χαμός με Μπάρκα και "πέσιμο" στη φισούνα - Γιούχα σε Καρντόσο - Έκλαιγε ο Μάνταλος!
| 2019-08-25 23:59:00

Χαμός με Μπάρκα και "πέσιμο" στη φισούνα - Γιούχα σε Καρντόσο - Έκλαιγε ο Μάνταλος!

Sportdog Team
Χαμός με Μπάρκα και "πέσιμο" στη φισούνα - Γιούχα σε Καρντόσο - Έκλαιγε ο Μάνταλος!

Τρομερά σκηνικά στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα.

ΑΕΚ: Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας για την ΑΕΚ, καθώς η ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ έφερε τρομερές αντιδράσεις από την εξέδρα.

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη και ενώ οι παίκτες αποχωρούσαν για τη φισούνα, οπαδοί των "Κιτρινόμαυρων" που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να αποδοκιμάσουν την ομάδα, είχαν φραστικό επεισόδιο με τον Βασίλη Μπάρκα. Κάποιοι από τον κόσμο κινήθηκαν εναντίον του Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος αντέδρασε και τους... αντιμίλησε και λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει. Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο τερματοφύλακας έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν όταν έφτασε λίγο αργότερα και ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε πολύ έντονα από την εξέδρα, ωστόσο ήταν αρκετά μακριά από τους οπαδούς.

Από εκεί και πέρα, λίγα μέτρα πιο δίπλα και μέσα στο χορτάρι, ο Πέτρος Μάνταλος απαρηγόρητος για τα... χάλια της ΑΕΚ και την "σφαλιάρα" από την Ξάνθη, έβαλε τα κλάματα και οι Σιμόες και Λιβάγια προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντάει ο Τίγρης - Μεταγραφή... βόμβα - Παίρνει πρώην του ΠΑΟ - Άφωνη η Superleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags