Facebook Pixel ΑΕΚ: Δηλώσεις από άλλο κόσμο από τον Καρντόσο
| 2019-08-26 00:58:00

Χαμένος στη στρατόσφαιρα ο Καρντόσο: «Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Sportdog Team
Χαμένος στη στρατόσφαιρα ο Καρντόσο: «Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο Πορτογάλος δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι είναι τελειωμένος.

ΑΕΚ: Δηλώσεις από άλλο κόσμο από τον Καρντόσο

Χαμένος στη... στρατόσφαιρα εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Ξάνθη με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε ότι μπορεί να αλλάξει η άσχημη κατάσταση, κάτι που δείχνει, ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι πόσο αρνητικό κλίμα επικρατεί και ότι είναι τελειωμένος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γεγονός ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει: «Σέβομαι την ερώτηση, αλλά δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι σήμερα μέχρι και το 30’ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα κλεισμένη πίσω που θα μας περίμενε. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Ζεράλντες φυσικά τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά σε κάποια στιγμή που χάσαμε την μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και αυτό μας δημιούργησε τα προβλήματα».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε: «Όταν βρίσκομαι στον πάγκο δεν μπορώ να έχω υπόψη μου όλες τις αντιδράσεις. Δεν είμαι χαρούμενος και καταλαβαίνω και τον κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα παρότι δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση: «Φυσικά. Όλο το κλαμπ μπορεί να την αλλάξει. Αν δείτε κάποιες ομάδες εμφανίζουν προβλήματα σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags