Facebook Pixel Δημήτρης Μελισσανίδης – Μιγκέλ Καρντόσο: Χοντρές ατάκες Μελισσανίδη - "Πέσιμο" σε Καρντόσο - Απίστευτη αντίδραση από τον Πορτογάλο!
| 2019-08-26 01:20:00

Χοντρές ατάκες Μελισσανίδη - "Πέσιμο" σε Καρντόσο - Απίστευτη αντίδραση από τον Πορτογάλο!

Sportdog Team
Χοντρές ατάκες Μελισσανίδη - "Πέσιμο" σε Καρντόσο - Απίστευτη αντίδραση από τον Πορτογάλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Άφωνος ο Τίγρης!

Δημήτρης Μελισσανίδης – Μιγκέλ Καρντόσο: Η ήττα από την Ξάνθη έφερε τρομερές εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς η νέα αποτυχία θα οδηγήσει άμεσα στην έξοδο τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πολύ απογοητευμένος με την εικόνα της Ένωσης, ωστόσο η στιγμή που αποφάσισε να τον διώξει οριστικά, ήταν λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης μέσα στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον ΣπορΦμ, μπορεί η αποχώρηση του Πορτογάλου κόουτς να ήταν κοινό μυστικό, αλλά ο ίδιος δεν είχε συναίσθηση του κλίματος που είχε διαμορφωθεί εις βάρος του. Μετά το τέλος του ματς λοιπόν, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια ώστε να ζητήσει εξηγήσεις από τον προπονητή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κόουτς, τι έχει γίνει; Τι δεν πάει καλά;».

Η απάντηση του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας ήταν μάλλον η λιγότερη πιθανή, καθώς αναρωτήθηκε «τι δεν πάει καλά;»! Σε εκείνο το σημείο ο εκνευρισμός του Μελισσανίδη έγινε ακόμα μεγαλύτερος ανακοινώνοντάς του το οριστικό τέλος του από την ομάδα.



Από την οργή του... Τίγρη όμως δεν γλίτωσαν ούτε οι παίκτες, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ισχυρός άνδρας κατέβηκε στα αποδυτήριαώστε να εκφράσει με τον δικό του τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της ομάδας του και μάλιστα μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα εναντίον τους.  Ο τόνος της ομιλίας του ήταν πάρα πολύ έντονος, ενώ μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς όλους τους είπε: «Έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags