Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάει στα αστέρια απόψε ο Ολυμπιακός - Πληρώνει καλά πρόκριση με ήττα - Μπεργκ ή ξανά Γκερέρο;
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-27 10:12:00

Πάει στα αστέρια απόψε ο Ολυμπιακός - Πληρώνει καλά πρόκριση με ήττα - Μπεργκ ή ξανά Γκερέρο;

Sportdog Team
Πάει στα αστέρια απόψε ο Ολυμπιακός - Πληρώνει καλά πρόκριση με ήττα - Μπεργκ ή ξανά Γκερέρο;

Πολλά ειδικά στοιχήματα σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να σφραγίσει σε λίγς ώρες την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, αφού μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Κράσνονταρ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρίσκεται με το ένα πόδι στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη Ρωσία oι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θρίαμβο της προηγούμενης Τετάρτης, εξασφαλίζοντας για ακόμη μια χρονιά τη συμμετοχή τους ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ που στην ουσία θα σβήσει κάθε ελπίδα πρόκρισης του αντιπάλου. Κανείς τους όμως δεν πρέπει να υποτιμήσει την ισχυρή Κράσνονταρ, που έχει αποδείξει ότι μπορεί πολύ εύκολα να κάνει τη ζημιά αν βρεθεί στη μέρα της.

Από τη μεριά τους οι Ερυθρόλευκοι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να παραμείνουν αήττητοι στην Ευρώπη και να διεκδικήσουν μια ιστορική πρόκριση επί των Ρώσων.

Σήμερα στις 22:00 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει για ακόμα μια φορά πολλά ειδικά στοιχήματα σχετικά με τον νικητή του αγώνα, το ακριβές σκορ, αλλά και τον παίκτη που θα ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης.

Μπεργκ ή Γκερέρο;

Μια από τις καλές επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι να σκοράρει ο Μάρκους Μπεργκ πρώτος και ακριβές σκορ αγώνα 2-1 υπέρ της Κράσνονταρ, το οποίο δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό με απόδοση 25,00.

Απεναντίας, να σκοράρει πρώτος ο Γκερέρο (όπως έκανε στο πρώτο ματς) και να πάρει τη νίκη με 2-1 ο Ολυμπιακός, η απόδοση είναι άκρως δελεαστική στο 40,00.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα σχετικά με το ακριβές σκορ του αγώνα, με το 1-1 να πληρώνει εξαιρετικά σε απόδοση 6,00, αλλά και το 1-0 και το 2-1 σε απόδοση 7,00.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags