Facebook Pixel Φαβορί ο Πογέτ - "Παίζουν" και των Τζούκιτς, Καρέρα στην ΑΕΚ
| 2019-08-27 09:00:00

Φαβορί ο Πογέτ για ΑΕΚ - Ακόμα δύο γνωστά ονόματα - Έχουν «παίξει» για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Φαβορί ο Πογέτ για ΑΕΚ - Ακόμα δύο γνωστά ονόματα - Έχουν «παίξει» για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ποιοι είναι;

Τον νέο προπονητή της αναζητά η ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Νίκος Κωστένογλου ως πιστός στρατιώτης της ομάδας θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και θα κάτσει στον πάγκο στα ματς με Τραμπζονσπόρ και Πανιώνιο, όμως η Ένωση έχει βάλει ως στόχο να φέρει ξανά στον σύλλογο τον Γκουστάβο Πογέτ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Ώρα των Σπορ", ο Ουρουγουανός κόουτς είναι το φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων, κάτι που είχε κάνει και την σεζόν 2015-2016, όπου σε 28 αγώνες μετρούσε 18-5-5.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις στα υπόψιν της ΑΕΚ, δύο γνωστά ονόματα που έχουν ακουστεί στο παρελθόν τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος είναι ο Μάσιμο Καρέρα, που το 2017 πήρε πρωτάθλημα με την Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία και ήταν αυτός που "έπαιξε" αρκετά δυνατά για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, πριν τελικά αναλάβει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο δεύτερος είναι ο Σέρβος Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος πήρε το Κύπελλο με την Παρτιζάν την περσινή σεζόν και πριν δύο χρόνια είχε παραδεχτεί ο ίδιος ότι είχε βρεθεί κοντά στο να υπογράψει στους Πειραιώτες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags