Facebook Pixel «Κεραυνοί» Μπέου: «Δεν παίζει μπάλα ο Ίβιτς - Ούτε στη Νίκη Βόλου ο Στοχ - Μάγκας ο Βιεϊρίνια»!
| 2019-08-27 15:24:00

«Κεραυνοί» Μπέου: «Δεν παίζει μπάλα ο Ίβιτς - Ούτε στη Νίκη Βόλου ο Στοχ - Μάγκας ο Βιεϊρίνια»!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Μπέου: «Δεν παίζει μπάλα ο Ίβιτς - Ούτε στη Νίκη Βόλου ο Στοχ - Μάγκας ο Βιεϊρίνια»!

Απίθανες δηλώσεις και πάλι από τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Δήμαρχος Βόλου φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95,5 και μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τη νίκη του Βόλου, το VAR, αλλά και τους Ίλια Ίβιτς, Μίροσλαβ Στόχ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λέο Μάτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς του Πανιωνίου με τον Βόλο: «Καμία σχέση ο τότε Πανιώνιος με τον τωρινό. Γεννήθηκα εκεί, διατέλεσα αθλητής και παράγοντας επί σειρά ετών, έκλαψα, χάρηκα, πανηγύρισα. Υπάρχει αυτή η μερίδα των οπαδών, με τους οποίους κρατά χρόνια αυτή η... κολόνια. Δεν πιστεύω στους οργανωμένους. Στον αντίποδα, με την υπόλοιπη κερκίδα, τους αγνούς φιλάθλους, είχαμε αγκαλιές, φιλιά και χαιρετούρες».

Για την πρεμιέρα του VAR και την επίμαχη φάση στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Αυτό που πληροφορήθηκα είναι ότι δεν φταίει ο διαιτητής. Από τη στιγμή που δεν πήγε σε αυτόν το στιγμιότυπο της φάσης, πώς να την αξιολογήσει για να αλλάξει απόφαση; Την ευθύνη την έχει ο διαιτητής του VAR που δεντου έστειλε τη σωστή. Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη από λάθος ή σκοπιμότητα. Λάθη μέχρι το τέλος θα γίνουν, σημασία έχει να μην είναι συνέχεια υπέρ των ισχυρών. Αν το λάθος είναι συνέχεια υπέρ των ισχυρών αυτό σημαίνει σκοπιμότητα και, επίσης, θα σημαίνει πως ήταν λάθος της Πολιτείας να επενδύσει δέκα εκατομμύρια ευρώ στο VAR».

Για την ανακοίνωση της ΚΕΔ περί τεχνικού λάθους: «Μπορεί να είναι καιαυτός ο λόγος, ας τους δώσουμε λίγο πίστωση χρόνου. Μπορεί να ήταν ανθρώπινο λάθος, θα το δούμε στην πορεία. Ο κόσμος είναι καχύποπτος και καλά κάνει με τόσα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας για να φύγει αυτή η καχυποψία».

Για το Πρωτάθλημα: «Ο Ίβιτς δεν παίζει μπάλα και δεν ξέρω αν σε 2-3 μέρες μπορεί να αλλάξει πράγματα στην ΑΕΚ. Με την εικόνα που βλεπουμε σήμερα στην ΑΕΚ, ο τίτλος φαίνεται ότι θα είναι υπόθεση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε καλή εικόνα, με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε πολλές αλλαγές και ήταν διαφορετικός. Εντυπωσιάστηκα από τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τον Άγιαξ, όμως, είχε θέμα με τους Σλοβάκους. Σε ό,τι αφορά τον Στοχ, αυτός δεν παίζει όχι στον Βόλο, αλλά ούτε στον Ολυμπιακό και τη Νίκη Βόλου. Είναι σαν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Ο Βιεϊρίνια είναι υπόδειγμα επαγγελματία παίκτη, μάγκας. Τιμά τη φανέλα, είναι αρχηγός και ηγέτης. Και ο Μάτος το ίδιο. Επαγγελματίας, δυναμικός. Το καλύτερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή είναι να σχολιάζεται θετικά για την απόδοσή του, όχι για τα μαλλιά ή τα κοτσιδάκια».

Για το επερχόμενο ματς του Βόλου με τον Άρη: «Είναι φιλόξενη πόλη ο Βόλος, θα χαρεί να φιλοξενήσει τους φίλους του Άρη. Καλώς να έρθουν οι φίλοι του Άρη, να χαρούν το παιχνίδι, αλλά να μην υπάρχουν έκτροπα. Να πάνε μετά στο κέντρο της πόλης, να πιουν τα τσιπουράκια τους και κάνουν ένα ωραίο διήμερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags