Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Παράπονα για VAR από Γκουντογκάν
| 2019-08-27 17:05:00

Αιχμές από παίκτη της Premier League για VAR: «Αφαιρεί το συναίσθημα από το ποδόσφαιρο»

Sportdog Team
Αιχμές από παίκτη της Premier League για VAR: «Αφαιρεί το συναίσθημα από το ποδόσφαιρο»

Ούτε στην Αγγλία δεν συμπαθούν το νέο σύστημα.

Μάντσεστερ Σίτι: Παράπονα για VAR από Γκουντογκάν

Την άποψη ότι η τεχνολογία αφαιρεί το συναίσθημα από το ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι έχει δει να ακυρώνονται δύο γκολ στην ομάδα, η οποία έφυγε με παράπονα μετά τη νίκη επί της Μπόρνμουθ με 3-1. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Πέπε Γκουαρντιόλα εξέφρασε τα παράπονα του για τις αποφάσεις του διαιτητή, με τον Γερμανό μέσο να συμφωνεί με τον προπονητή του.

«Το VAR αλλάζει το ποδόσφαιρο, όχι μόνο για του παίκτες, αλλά και για τους θεατές και όλους όσους αγαπούν το παιχνίδι. Δυστυχώς αφαιρεί τον κύριο λόγο που όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αυτός είναι το συναίσθημα. Δεν είμαι μεγάλος υποστηρικτής του, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός πως βοηθά τους διαιτητές Ωστόσο το κύριο πρόβλημα είναι πως ακόμα και όταν μία φάση ελέγχεται μέσω του VAR, ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση».

Μετά τα παιχνίδια ακόμα συζητάμε για το εάν ήταν γκολ, πέναλτι ή offside, δεν βλέπω κάτι τέτοιο να αλλάζει ούτε με το VAR.

«Για πιστεύω πως δεν βγάζει νόημα, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις σκέφτηκαν ότι θα βοηθήσει τους διαιτητές. Είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεχτούμε, γιατί δεν μπορεί να αλλάξει τώρα. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει στο μέλλον, αλλά θα δημιουργήσει επίσης πολλά προβλήματα και δεν γνωρίζω πως μπορούν να λυθούν», ήταν τα λόγια του Γερμανού μέσου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags